Wizz Air lanseaza primul zbor direct low-cost Bucuresti - Heraklion

Pana nu demult Insula Creta era accesibila din regiunea noastra doar cu zboruri charter sau vacante "la pachet", in 2019 fiind lansat primul zbor low-cost spre Chania.

In iule 2020 una dintre cele mai populare destinatii de vara din Europa devine si mai accesibila cu primul zbor direct Wizz Air -  Bucuresti - Heraklion.

Heraklion HER

Insula lui Zeus este cea mai mare si cea mai populara insula greceasca si o destinatia perfecta de vacanta la mare. Aici vei gasi vestigii ale celei mai vechi civilizatii europene, plaje exotice, relief spectaculos si gastronomie traditionala unica.

Creta este renumita in toata lumea pentru natura splendida, vegetatia luxurianta si plajele cu ape cristaline.

zbor direct wizz air bucuresti heraklion

Zborul direct Bucuresti - Heraklion - Bucuresti va fi operat de Wizz Air incepand cu 16 iulie 2020 de doua ori pe saptamana - Joi si Duminica. Zborul va fi operat in sezonul de vara - pana pe 22 Octombrie. Preturile la bilete dus-intors pornesc de la 109 euro - daca iti rezervi biletele din timp.

Pe ruta data mai zboara si Ellinair dar preturile la bilete sunt incomparabile. Ryanair opereaza zborul spre al doilea aeroport de pe insula Chania CHQ - Miercuri si Duminica.

Noua ruta a fost anuntata de Wizz Air concomitent cu un alt nou zbor direct Bucuresti - Viena. Avand in vedere concurenta stransa (pe aceasta ruta mai opereaza Laudamotion, Austrian si Tarom) - ne putem astepta la o scadere dramatica a preturilor, sau plecarea unuia dintre operatori.

Oferte fierbinti tur-retur Heraklion

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Heraklion
Wizz Air Bucuresti 01 Oct 21 W6 3055 Direct Wizz Air Heraklion 08 Oct 21 7 zile Direct de la €46 Verifica pretul

Oferte cazare Heraklion, Creta

Aeroportul Heraklion HER

Heraklion HER
Aeroportul International Heraklion „Nikos Kazantzakis” este aeroportul principal de pe insula Creta, Grecia si al doilea aeroport cel mai aglomerat al tarii, dupa Aeroportul International Atena. Este situat la aproximativ 5 km est de centrul orasului Heraklion, in apropierea municipiului Nea Alikarnassos. Aeroportul poarta numele lui Nikos Kazantzakis, un scriitor si filozof grec, din Heraklion. Aeroportul Nikos Kazantzakis este principalul si...

Detalii aeroport