Blue Air lanseaza primul zbor low-cost din Romania spre Frankfurt

Blue Air in aeroportul Frankfurt FRA

Cea mai mare companie aeriana din Romania lanseaza primul zbor direct low-cost din Romania spre unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume.

Preturile la bilete pornesc de la 19 euro si sunt deja in vanzare.

La momentul publicarii acestei stiri ruta Bucuresti - Frankfurt mai este deservita de Lufthansa si Tarom cu preturi de la 90 euro.

Incepand cu martie 2021 calatorii vor putea zbura direct spre Frankfurt cu Blue Air de 3-4 ori mai ieftin.

Acesta este primul zbor low-cost din Romania spre principalul aeroport al Germaniei. Spre Frankfurt mai zboara si Wizz Air din Sibiu si Cluj - doar ca o face spre Frankfurt Hahn, care in unele sisteme de de rezervari este indicat ca Frankfurt si cu codul IATA "FRA". De fapt aeroportul Hahn se afla la aproximativ 120 km de metropola.

Program zboruri Blue Air - Bucuresti - Frankfurt

Zbor direct Start Frecventa
Bucuresti - Frankfurt 28 Martie 2021 zilnic
Frankfurt - Bucuresti 28 Martie 2021 zilnic

Programul de zboruri de mai sus este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Preturile la bilete pornesc de la 19 euro - adica foarte ieftin pentru o conexiune directa cu unul dintre cele mai importante noduri de transport din lume.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Frankfurt
Lufthansa Bucuresti 23.12.2020 LH 1419 Direct Lufthansa Frankfurt 15.01.2021 23 zile Direct de la €127 Verifica pretul

In afara de posibilitatea de a calatori ieftin spre centrul economic si financiar al Germaniei noile zboruri directe aduc si oportunitati noi si mult mai ieftine de conexiuni, inclusiv intercontinentale.

Din Frankfurt se zboara directe spre mai mult de 300 de destinatii din toata lumea.

Frankfurt FRA

Frankfurt FRA
Aeroportul Frankfurt am Main (germana: Flughafen Frankfurt am Main, cunoscut si sub numele de Rhein-Main-Flughafen) este un aeroport international important situat in Frankfurt, al cincilea oras ca marime al Germaniei si unul dintre centrele finan... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular