Wizz Air lanseaza primele zboruri low-cost din Bucuresti spre Praga si Sevilla

Rute noi Wizz Air din Bucuresti spre Praga si Sevilla

In cadrul extinderii operatiunilor si flotei in baza de pe Bucuresti Otopeni, partenerul ZborDirect, Wizz Air, anunta lansarea a inca 2 zboruri directe spre destinatii populare din Europa.

Impreuna cu extinderea retelei va fi marita si frecventa pentru 5 zboruri directe din Bucuresti.

Astfel, incepand cu luna iulie 2020 operatorul low-cost va opera 2 noi zboruri directe: Bucuresti - Praga si Bucuresti - Sevilla.

Praga, Cehia

Praga, Cehia

Ruta din Bucuresti spre capitala Cehiei este in prezent deservita de 2 companii aeriene - Tarom si Czech Airlines. Zborul va mari frecventa si va reduce preturile pentru aceasta destinatie populara printre iubitorii de city-break-uri.

Praga este una dintre cele mai populare destinatii turistice din lume. Orasul a suferit daune cu mult mai putine decat alte orase in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, si si-a pastrat aproape intact patrimoniul arhitectural impresionant.

Sevilla, Spania

Sevilla, Spania

Cea mai asteptata este insa ruta spre Sevilla - primul zbor direct din Romania si chiar din toata regiunea noastra spre capitala Andaluziei.

Sevilla este un centru turistic important din Spania. Mai mult de 2,5 milioane de calatori viziteaza orasul anual, ceea ce il plaseaza pe locul trei in Spania, dupa Madrid si Barcelona. Turismul in Sevilla nu este afectat de sezonalitate, fiind vizitata pe tot parcursul anului.

Orasul este incarcat cu muzee, parcuri, gradini si multe alte atractii turistice si este destinatia perfecta pentru o vacanta sau un city-break.

Regiunea Andaluzia este si centrul unei mari comunitati de romani, fiind a 3-a comunitate cea mai numeroasa dupa Madrid si Valencia. 

Orar si frecventa

Zborurile noi ofera noi oportunitati accesibile de calatorie pasagerilor din Bucuresti si deschid noi conexiuni low-cost spre destinatii populare din Europa.

Acestea marcheaza si cea mai mare extindere de retea a unei companii aeriene in Romania.

Astfel incepand cu Iulie Wizz Air va opera zboruri directe spre 50 de destinatii din Bucuresti, adica mai mult decat orice alta companie. Vezi toate zborurile aici: Zboruri Wizz Air Bucuresti.

Rutele noi din/catre Bucuresti vor fi operate cu urmatorul orar:

RutaStartDurataZile
Bucuresti → Sevilla 04.07.2020  3h 05m Marti, Sambata
Bucuresti → Praga 01.07.2020  2h 10m Luni, Miercuri, Vineri

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Sevilla
Wizz Air Bucuresti 23 Oct 21 W6 3195 Direct Wizz Air Sevilla 30 Oct 21 7 zile Direct de la €53 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Praga
Blue Air Bucuresti 05 Noi 21 0B 179 Direct Blue Air Praga 08 Noi 21 3 zile Direct de la €76 Verifica pretul

Frecventa marita pentru cele mai populare zboruri


Bilete pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe zbordirect.com.

Doar pentru rezervarile efectuate pe zbordirect.com Pasagerii beneficiaza de serviciile exclusive ZborDirect - check-in online automat + asistenta gratuita 24/24 online, pe telefon sau m.me/zbordirect