Zboruri directe noi Wizz Air din/catre Suceava si Sibiu

Rute directe noi Wizz Air din Suceava si Sibiu

Partenerul ZborDirect, Wizz Air, isi mentine cel mai dinamic ritm de dezvoltare din regiune si anunta o extindere a operatiunilor din Romania cu 2 zboruri directe noi din Suceava si Sibiu. Astfel, gigantul maghiar isi consolideaza pozitia de lider pe piata transporturilor aeriene de pasageri din Romania.

Incepand cu luna Iunie 2019 operatorul low-cost lanseaza ruta Suceava - Memmingen/Munchen, prima conexiune directa a aeroportului din Bucovina cu Germania, si Sibiu - Karlsruhe/Baden-Baden, care este deja a a 7-a destinatie din Germania pentru aeroportul transilvanean.

Din 17 iunie 2019 compania low-cost va avea in portofoliu 11 zboruri directe din/catre Sibiu.

Lansarea zborului nou din Suceava reprezinta o noutate importanta pentru Calatorii din Bucovina, si o "compensatie" pentru suspendarea rutei directe spre Venetia/Treviso. Incepand cu a doua jumatate a verii, din Aeroportul International Stefan cel Mare se va putea putea zbura direct si ieftin spre 5 destinatii din Europa.

Pe langa potentialul turistic deosebit, Karlsruhe/Baden-Baden (FKB) si Memmingen/Munchen West (FMM) sunt si niste noduri de transport regionale importante de unde se deschid noi conexiuni low-cost spre destinatii populare din Europa.

Zborurile directe noi din/catre Suceava si Sibiu vor fi operate cu urmatorul orar:

RutaStartDurataZile
SCV → FMM 17.06.2019  2h 15m Luni, Miercuri, Vineri
SBZ → FKB 17.06.2019  2h 30m Luni, Vineri

Bilete pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate online pe zbordirect.com.

Doar pentru rezervarile efectuate pe zbordirect.com Pasagerii beneficiaza de serviciile exclusive ZborDirect - check-in online automat + asistenta gratuita 24/24 online, pe telefon sau m.me/zbordirect