Ryanair se extinde in Croatia si deschide 2 baze in Zagreb si Zadar

Ryanair isi extinde operatiunile in Croatia si deschide noi baze operationale in orasele Zagreb si Zadar. Douasprezece rute noi vor fi lansate din Zagreb, compania aeriana urmand sa ofere un total de 36 de zboruri pe saptamana. Din Zadar lowcosterul va opera 78 de zboruri saptamanale pe 37 de rute - dintre care 17 noi.

Destinatiile noi din Zagreb includ Frankfurt Hahn (HHN), Podgorica (TGD) si Oslo Torp (TRF). Rutele noi din Zadar includ Edinburgh, Newcastle si Bucuresti. Zborurile catre Liverpool vor fi reluate din Zadar dupa o pauza de opt ani.

Zboruri directe noi din Zagreb

Zboruri directe noi din Zadar

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Preturile pentru noile rute pornesc de la 29 euro/directie iar biletele sunt deja puse in vanzare si pot fi rezervate online.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Zadar
Ryanair Bucuresti 03 Oct 21 FR 4781 Direct Ryanair Zadar 09 Oct 21 6 zile Direct de la €18 Verifica pretul

Zagreb este o destinatie noua pentru gigantul irlandez, iar Zadar a fost deservit incepand cu 2007, Ryanair operand aici zboruri sezoniere cu un singur avion pana in 2018. Ulterior operatorul a planificat sa aduca 3 aeronave Airbus A320 in Zadar in vara anului 2020, dar deschiderea bazei a fost amanata din cauza pandemiei.

Conform situatiei valabile la momentul publicarii acestei stiri nu exista concurenta nici pentru o ruta din cele 17 zboruri directe noi Ryanair din/spre Zadar.

Noile baze planificate in Zagreb si Zadar vin la doar cateva zile dupa ce Ryanair a anuntat despre deschiderea a doua noi baze in Grecia (Corfu si Rhodes), si redeschiderea bazei din Chania (Creta).

Zagreb ZAG
Zagreb ZAG
Aeroportul Zagreb este cel mai mare si cel mai aglomerat aeroport international din Croatia si principalele porti catre aceasta destinatie de calat... Vezi detalii
Zadar ZAD
Zadar ZAD
Aeroportul Zadar (croat: Zračna luka Zadar) este un aeroport international care serveste Zadar, Croatia. Este situat in Zemunik Donji, la 8 km (5 m... Vezi detalii