Ryanair anunta o noua baza in Riga si 16 zboruri directe noi

Zboruri Ryanair din Riga RIX

Ryanair a anuntat o noua baza in Riga, Letonia, care urmeaza sa aiba alocate doua aeronave si sa opereze 95 de zboruri de plecare pe saptamana, 30 de rute in total, inclusiv 16 rute noi care vor lega Riga de o serie de destinatii din Europa incepand cu octombrie 21. Noile rute aduc si mai multe conexiuni low-cost din Romania si Moldova spre Riga.

Zborurile vor fi operate conform programului de mai jos. Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Zbor direct Ryanair Start Zboruri/saptamana
Riga - Aarhus 02 Noiembrie 3
Riga - Bristol 31 Octombrie 2
Riga - Budapesta 01 Noiembrie 3
Riga - Goteborg 02 Noiembrie 3
Riga - Cracovia 31 Octombrie 2
Riga - Kiev 01 Noiembrie 2
Riga - Liov 31 Octombrie 2
Riga - Malaga 02 Noiembrie 2
Riga - Memmingen 01 Noiembrie 2
Riga - Varsovia 31 Octombrie 5
Riga - Palermo 02 Noiembrie 2
Riga - Paris 31 Octombrie 2
Riga - Roma 02 Noiembrie 3
Riga - Oslo 31 Octombrie 4
Riga - Frankfurt 01 Iunie 2
Riga - Venetia 01 Iunie 2

Biletele de avion pentru noile rute directe sunt puse in vanzare si pot fi rezervate online cu preturi de la 19 euro/directie.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Kiev ⇄ Riga
Ryanair Kiev 15 Noi FR 3277 Direct Ryanair Riga 22 Noi 7 zile Direct de la €19 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Frankfurt ⇄ Riga
Ryanair Frankfurt 05 Noi FR 4372 Direct Ryanair Riga 12 Noi 7 zile Direct de la €17 Verifica pretul

Ryanair urmeaza sa investeasca 200 milioane USD in noua baza si sa aloce 2 aeronave. Incepand cu toamna anului 2021 operatorul va opera din Riga mai multe de 90 de zboruri pe saptamana, 30 de rute directe in total, 16 noi rute catre Danemarca, Franta, Germania, Ungaria, Italia, Norvegia, Polonia, Spania, Suedia, Ucraina si Marea Britanie.

Zborurile vor fi operate sub marca Buzz (companie aeriana subsidiara a Ryanair Holdings), tarifele fiind publicate pana in martie 2022.

Noile rute vor aduce mai multe oportunitati de calatorie spre Riga din Romania si Moldova via aeroporturile Budapest BUD, Paris BVA, Rome CIA, Venice TSF, Kyiv KBP.

Exista o cerere mare de transport spre Riga din Romania si Moldova si credem un zbor direct urmeaza sa fie lansat dupa revenirea traficului aerian la normal. Pana atunci calatorii din Romania beneficiaza si de pe urma acordului codeshare AirBaltic si Lufthansa care permite pasagerilor din Romania sa se conecteze la zborurile directe spre Riga, Tallinn si Vilnius prin München - aeroportul fiind accesibil usor si direct (la data publicarii) din Bucuresti, Bacau, Sibiu, Timisoara si Cluj.

Riga RIX

Riga RIX
Aeroportul International Riga (leton: Starptautiskā lidosta "Riga") este aeroportul international din Riga, capitala Letoniei si cel mai mare aeroport din statele baltice, cu zboruri directe catre 106 destinatii din 30 de tari. Acesta serveste ca... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
AY
LO
LH
SU
BT
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.