Ryanair lanseaza primul zbor direct Sibiu - Liverpool

Zbor direct nou Ryanair Sibiu - Liverpool

Inca o premiera absoluta pentru aeroportul din Sibiu. Cea mai mare companie aeriana din Europa - Ryanair - a anuntat azi, 21 iulie, lansarea primului zbor direct ce va lega Sibiul de Liverpool, Marea Britanie.

Cursa aeriana Liverpool - Sibiu - Liverpool va fi operata incepand cu 1 noiembrie 2021 conform programului de mai jos. Distanta aeriana - 2 100 km, durata medie de zbor - 2 ore 25 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
FR Liverpool - Sibiu 1 noiembrie Luni, Vineri
17:30 - 22:25
FR Sibiu - Liverpool 1 noiembrie Luni, Vineri
22:50 - 23:45

Orele sunt locale pentru fiecare aeroport. Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru noua ruta sunt puse in vanzare online si pot fi rezervate cu preturi de la 29 euro/sens - un pret foarte bun pentru un zbor atat de lung.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Sibiu ⇄ Liverpool
Ryanair Sibiu 08 Noi 21 FR 6935 Direct Ryanair Liverpool 15 Noi 21 7 zile Direct de la €72 Verifica pretul

Ruta promite sa devina una destul de solicitata. Orasul legendarei trupe Beatles este una dintre cele mai populare destinatii din Marea Britanie - atat pentru turisti cat si pentru lucratorii migranti. Sibiu, la randul sau, este unul dintre cele mai frumoase orase din Romania si una dintre cele mai bune destinatii din Europa conform organizatiei European Best Destinations.

Ryanair si-a anuntat primele zboruri din Sibiu in martie 2021 si impreuna cu noua ruta va opera 5 zboruri din Sibiu (Billund, Bologna, Corfu, Liverpool si Venetia Treviso).

Liverpool LPL

Liverpool LPL
Liverpool John Lennon Airport este un aeroport international care deserveste nord-vestul Angliei. Aeroportul se afla in orasul Liverpool, pe malurile estuarului River Mersey, la aproximativ 12,5 km (7,5 mi) sud-est de centrul orasului. Denumit ini... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
FR
LM
0B
U2
W6