Ryanair lanseaza primul zbor direct Sibiu - …

Ryanair lanseaza primul zbor direct Sibiu - Liverpool

Ryanair lanseaza primul zbor direct Sibiu - Liverpool

Inca o premiera absoluta pentru aeroportul din Sibiu. Cea mai mare companie aeriana din Europa - Ryanair - a anuntat azi, 21 iulie, lansarea primului zbor direct ce va lega Sibiul de Liverpool, Marea Britanie.

Cursa aeriana Liverpool - Sibiu - Liverpool va fi operata incepand cu 1 noiembrie 2021 conform programului de mai jos. Distanta aeriana - 2 100 km, durata medie de zbor - 2 ore 25 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
Liverpool - Sibiu 1 noiembrie Luni, Vineri
17:30 - 22:25
Sibiu - Liverpool 1 noiembrie Luni, Vineri
22:50 - 23:45

Orele sunt locale pentru fiecare aeroport. Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru noua ruta sunt puse in vanzare online si pot fi rezervate cu preturi de la 29 euro/sens - un pret foarte bun pentru un zbor atat de lung.

Ruta promite sa devina una destul de solicitata. Orasul legendarei trupe Beatles este una dintre cele mai populare destinatii din Marea Britanie - atat pentru turisti cat si pentru lucratorii migranti. Sibiu, la randul sau, este unul dintre cele mai frumoase orase din Romania si una dintre cele mai bune destinatii din Europa conform organizatiei European Best Destinations.

Ryanair si-a anuntat primele zboruri din Sibiu in martie 2021 si impreuna cu noua ruta va opera 5 zboruri din Sibiu (Billund, Bologna, Corfu, Liverpool si Venetia Treviso).

 

Articole similare

Aeroportul din Chisinau va avea un nou cod IATA — RMO
Aeroportul din Chisinau va avea un nou cod IATA —…
Zbor direct Chisinau - Istanbul Sabiha Gökçen cu Pegasus Airlines
Zbor direct Chisinau - Istanbul Sabiha Gökçen cu …
Zbor direct Brasov – Budapesta cu Wizz Air din iunie 2024
Zbor direct Brasov – Budapesta cu Wizz Air din iu…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate