Ryanair lanseaza primul zbor direct Suceava - Manchester

Zbor direct nou Ryanair Suceava - Manchester

Ryanair isi extinde reteaua din Aeroportul Stefan cel Mare din Suceava. Incepand cu octombrie 2021 gigantul low-cost va zbura direct din Suceava spre Manchester, Marea Britanie. Acesta este al doilea zbor direct din Romania spre Manchester, primul fiind operat tot de Ryanair din Bucuresti.

Cursa aeriana Manchester - Suceava - Manchester va fi operata incepand cu 31 octombrie 2021 conform programului de mai jos. Distanta aeriana - 2 103 km, durata medie de zbor - 3 ore 15 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
FR Manchester - Suceava 31 octombrie Joi, Duminica
07:00 - 12:15
FR Suceava - Manchester 31 octombrie Joi, Duminica
12:40 - 13:55

Orele sunt locale pentru fiecare aeroport. Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru noua ruta sunt puse in vanzare online si pot fi rezervate cu preturi de la 29 euro/sens.

Ryanair si-a anuntat primele zboruri din Suceava in martie 2021 si impreuna cu noua ruta va opera 6 zboruri din Suceava (Manchester, Milano Bergamo, Rhodes, Roma Ciampino, VenetiaTreviso si Viena).

Manchester MAN

Manchester MAN
Aeroportul Manchester este un aeroport international din Ringway, Manchester, Anglia, care se afla la 13,9 km in sud-vestul centrului orasului Manchester. In 2016, a fost cel de-al treilea aeroport cel mai aglomerat din Regatul Unit in ceea ce pri... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
A3
EI
BT
KM
AF