Ryanair reia zborul direct Bucuresti - Amman, Iordania

Zbor direct Bucuresti - Amman

Incepand cu Primavara 2021 Ryanair relanseaza zborurile directe low-cost din Bucuresti spre capitala Iordaniei.

Biletele pentru zborul direct Bucuresti - Amman sunt deja in vanzare - cu preturi aproape de 2 ori mai ieftine decat ale concurentului.

Gigantul irlandez a suspendat zborurile din Bucuresti spre Amman in martie 2020 ca urmare a impactului pandemiei Covid19, ruta fiind operata in continuare doar de Tarom.

Relansarea zborurilor adaugatoare din Martie vorbeste despre o cerere de transport constanta pe acest segment si un trafic de pasageri suficient.

Zbor direct Start Zile
Ryanair Bucuresti - Amman 30 MAR Marti, Sambata
Ryanair Amman - Bucuresti 30 MAR Marti, Sambata

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate suferi modificari ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Ruta Bucuresti - Amman trebuia sa fie relansata si de Tarom in 2020, dar operatorul a suspendat cursa pentru o perioada nedeterminata.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Amman
Ryanair Bucuresti 11.05.2021 FR 5101 Direct Ryanair Amman 18.05.2021 7 zile Direct de la €82 Verifica pretul

Amman AMM

Amman AMM
Aeroportul International Queen Alia (araba: مطار الملكة علياء الدولي; transliterare: Matar Al-Malikah Alia Ad-Dowali) este principalul si cel mai mare aeroport al Iordaniei si este situat in Zizya la 30 de kilometri sud de capitala, Amman... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular