Blog | Ryanair transfera zborurile de pe Schonefeld pe Brandenburg

Incepand cu 25 Octombrie 2020 aeroportul Berlin Schonefeld SXF va fi inchis iar zborurile operate de Ryanair din Bucuresti vor fi transferate spre noul Aeroport Brandenburg BER.

Pana la aceasta data zborurile vor fi operate spre Berlin SXF.

Dupa aproape 15 ani de planificare, constructia a inceput in 2006 dar, din cauza unei serii de intarzieri si depasiri de buget, deschiderea, initial planificata in Octombrie 2011, a fost amanata de mai multe ori.

Aeroportul va fi deschis pe 25 Octombrie 2020, concomitent cu inchiderea Aeroportului Schonefeld. Brandenburg va prelua codul ICAO "EDDB" iar codul din 3 litere IATA va fi "BER".

Aeroportul Berlin Brandenburg urmeaza sa devina cel de-al treilea aeroport cel mai aglomerat din Germania, depasind Aeroportul Düsseldorf, si unul dintre cele cincisprezece cele mai aglomerate din Europa. Conform programului de zboruri actual Lufthansa, Eurowings EasyJet urmeaza sa fie principalii operatori aerieni pe noul aeroport.

Berlin BER

BER
Aeroportul Berlin Brandenburg "Willy Brandt" (germana: Flughafen Berlin Brandenburg "Willy Brandt"), este un aeroport international in constructie in apropiere de Berlin, capitala Germaniei. Se afla in apropiere de aeroportul Berlin Schönefeld din... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene

Zborurile directe din Bucuresti spre Brandenburg vor fi operate cu o frecventa de 5 curse pe saptamana - Luni, Joi, Vineri, Sambata si Duminica. 

Oferte bilete tur-retur Berlin

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Berlin
Ryanair Bucuresti 22.08.2020 FR 315 Direct Ryanair Berlin 28.08.2020 6 zile Direct de la €122 Verifica pretul

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri