Ryanair lanseaza primul zbor low-cost din Bucuresti spre Sofia, Bulgaria

Ryanair Boeing 737 in Sofia SOF

Ryanair continua sa-si creasca reteaua din Romania cu inca un zbor direct, de aceasta data spre capitala Bulgariei. Primul zbor Ryanair Bucuresti - Sofia incepe sa fie operat incepand cu luna august.

Acesta este primul zbor low-cost din Romania spre Sofia. Ruta mai este deservita de Tarom care zboara in codeshare cu Qatar Airways - zilnic dar de 4 ori mai scump.

Noul zbor direct Wizz Air va fi operat conform programului de mai jos. Distanta aeriana: 300 km (acesta este cel mai scurt zbor direct din/spre Romania la momentul publicarii), durata medie de zbor: 55 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
FR Bucuresti - Sofia 2 august Luni, Vineri
06:10 - 07:05
FR Sofia - Bucuresti 2 august Luni, Vineri
07:30 - 08:25

Orarul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat acceseaza pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru noua ruta sunt puse in vanzare si pot fi rezervate online cu preturi de la 25 euro/sens.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Sofia
Ryanair Bucuresti 16 Aug 21 FR 9617 Direct Ryanair Sofia 23 Aug 21 7 zile Direct de la €16 Verifica pretul

La momentul publicarii Ryanair este cea mai mare companie aeriana din Europa dupa numarul de zboruri directe, iar in Bucuresti aceste este operatorul a 25 de rute (calculate dupa orase, nu aeroporturi), adica pe locul 2, dupa Wizz Air.

Bucharest OTP
Bucharest OTP
Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai mare aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) n... Vezi detalii
Sofia SOF
Sofia SOF
Aeroportul Sofia (bulgara: Летище София, Letishte Sofiya) este principalul aeroport international al Bulgariei, situat la 10 km (6,2 km) la est de... Vezi detalii