Ryanair isi extinde reteaua din Romania cu inca 3 zboruri directe, inclusiv prima ruta spre Genova

Zboruri directe noi Ryanair din Sibiu si Bucuresti

Ryanair isi continua expansiunea in Romania cu 3 noi rute spre destinatii importante din Europa. Incepand cu luna octombrie operatorul va zbura direct din Sibiu spre Milano Malpensa iar din Bucuresti spre Malta si - in premiera absoluta - Genova, Italia.

Ruta spre Malta mai este operata de concurentul direct Wizz Air. Celelalte 2 rute vor fi operate fara concurenta conform programului de mai jos. Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior.

Zbor Direct Start Frecventa Concurenti
FR Bucuresti - Genova 31 octombrie Joi, Duminica
06:45 - 08:05
-
FR Bucuresti - Malta 1 noiembrie Luni, Vineri
22:15 - 23:35
Wizz Air
FR Sibiu - Milano 31 octombrie Miercuri, Duminica
14:30 - 15:35
-

Orele sunt locale pentru fiecare aeroport. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru noile curse aeriene sunt deja puse in vanzare online si pot fi rezervate cu preturi de la 19 euro/sens.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Genova
Ryanair Bucuresti 07 Noi 21 FR 6635 Direct Ryanair Genova 14 Noi 21 7 zile Direct de la €30 Verifica pretul

Zborul direct Bucuresti - Genova va fi operat in premiera absoluta pentru Romania.

Genova - Italia

Genova este capitala regiunii italiene Liguria si al saselea oras ca marime din Italia. Situat in Golful Genova (Riviera Italiana) din Marea Ligurica, acesta este unul dintre cele mai importante porturi de pe Marea Mediterana: cel mai aglomerat din Italia si Marea Mediterana si al doisprezecelea cel mai aglomerat din Uniunea Europeana.

Genova a fost capitala uneia dintre cele mai puternice republici maritime de peste sapte secole, devenind una dintre cele mai mari puteri navale ale continentului si considerat printre cele mai bogate orase din lume.

In prezent Genova este o destinatie importanta, atat pentru turisti cat si pentru lucratorii migranti. Aici se afla unul dintre centrele economice majore ale Italiei.

Genoa GOA

Genova GOA
Aeroportul din Genova (italiana: Aeroporto di Genova) a fost numit si Aeroportul Christopher Columbus („Aeroporto Cristoforo Colombo” in italiana) (pronuntie italiana:), si denumit in mod obisnuit Aeroporto di Genova-Sestri Ponente (Aeroportul Gen... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
BA
AZ
KL
E8
2B