Ryanair lanseaza primul zbor direct din Odesa spre insula Corfu

Ryanair isi continua expansiunea in Odesa cu un nou zbor direct spre una dintre cele mai populare destinatii din Grecia - insula Corfu. Zborul va fi operat incepand cu luna iulie de 2 ori pe saptamana.

Corfu (Kerkyra) este o destinatie bine cunoscuta si apreciata de turistii din Europa, aici se afla unele dintre cele mai bune plaje din Marea Mediterana. Zborul din Odesa spre Corfu concomitent cu primele rute din Suceava si Sibiu.

Cursa aeriana Odesa - Corfu Ryanair va fi operata in sezonul de vara conform programului de mai jos. Distanta aeriana: 1,156 km, durata medie de zbor: 2 ore 5 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
FR Odesa - Corfu 4 iulie Miercuri, Duminica
21:45 - 23:50
FR Corfu - Odesa 4 iulie Miercuri, Duminica
19:05 - 21:10

Orarul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Preturile pornesc de la 29 euro/directie iar biletele sunt deja puse in vanzare si pot fi rezervate online.

Aeroportul din Odesa este una dintre cele mai apropiate alternative pentru calatorii din Republica Moldova, cu multe rute care nu sunt accesibile din Chisinau - inclusiv si noua destinatie.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Odesa ⇄ Corfu
Ryanair Odesa 13 Iul FR 6982 Direct Ryanair Corfu 20 Iul 7 zile Direct de la €97 Verifica pretul
Odesa ODS
Odesa ODS
Aeroportul International Odesa (ucraineana: Міжнародний аеропорт «Одеса») este un aeroport international din Odesa (Odessa), al treilea oras ca mar... Vezi detalii
Corfu CFU
Corfu CFU
Aeroportul International Corfu „Ioannis Kapodistrias” (greaca: Κρατικός Αερολιμένας Κέρκυρας "Ιωάννης Καποδίστριας") sau Ioannis Kapodistrias (Capo... Vezi detalii

 

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.