Primul zbor direct Suceava - Dublin, Irlanda cu Ryanair

Ryanair in Suceava

Ryanair isi extinde operatiunile in Suceava cu un nou zbor direct spre Dublin. Acesta este al doilea zbor spre capitala Irlandei lansat de Ryanair in Romania. Mai devreme operatorul a anuntat o cursa din Sibiu.

Dublin este o destinatie populara printre calatorii din Romania si Republica Moldova, dar este si una mai indepartata cu preturi la bilete mai mari. Noua ruta este primul zbor "cu adevarat" low-cost din regiune spre Irlanda.

Astfel, incepand cu martie 2022 se va putea zbura din Suceava spre Dublin cu preturi la bilete de la 19 euro/directie conform orarului de mai jos. Orarul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat acceseaza pagina zborului direct.

Zbor Direct Start Frecventa
FR Suceava - Dublin 27 martie Joi, Duminica
FR Suceava - Dublin 27 martie Joi, Duminica

Biletele pentru noile curse pot fi deja rezervate online.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Suceava ⇄ Dublin
Ryanair Suceava 27 Mar FR 9302 Direct Ryanair Dublin 07 Apr 11 zile Direct de la €86 Verifica pretul
Suceava SCV
Suceava SCV
Aeroportul Suceava, mai cunoscut sub numele de Aeroportul Salcea, s-a deschis in 1962. In martie 2005, aeroportul a fost redenumit Aeroportul Stefa... Vezi detalii
Dublin DUB
Dublin DUB
Aeroportul Dublin (irlandez: Aerfort Bhaile Átha Cliath) este un aeroport international care deserveste Dublinul, capitala Irlandei. Acesta este op... Vezi detalii
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.