S7 Airlines va zbura direct din Chisinau spre Rostov

Primul zbor direct Chisinau - Rostov

Compania aeriana S7 Airlines va zbura direct din Chisinau spre unul dintre cele mai importante orase din Rusia. Incepand cu 30 ianuarie compania va opera o cursa directa spre Rostov-pe-Don.

Biletele sunt deja puse in vanzare iar preturile pornesc de la 100 euro/directie.

Rostov-pe-Don este un oras portuar si centrul administrativ al regiunii Rostov si unul dintre cele 10 cele mai mari orase ale Federatiei Ruse. Rostov a fost unul dintre orasele gazda ale Cupei Mondiale FIFA 2018.

Neoficial, mai este numit „Poarta de intrare a Caucazului” si „capitala de sud a Rusiei”.

Program Chisinau - Rostov pe Don

Zborurile se pornesc pe 29 ianuarie cu decolare din Rostov Platov la 22:45, zborul inaugural Chisinau - Rostov decoleaza la 01:30, ziua urmatoare. Durata zborului - aproape 3 ore, distanta aeriana - 832 km.

Coform orarului companiei zborurile sunt limitate - pana pe 19 martie 2021.

Zbor direct Start / Frecventa Ore
S7 Chisinau - Rostov-pe-Don 30.01 / Sambata 01:30 - 05:05
S7 Rostov-pe-Don - Chisinau 29.01 / Vineri 22:45 - 00:40

Ora este locala pentru fiecare aeroport. Orarul zborurilor este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Rostov on Don ROV

Rostov on Don ROV
Aeroportul Internațional Platov (in rusa: Международный аэропорт Платов) este un aeroport situat in apropiere de stanitsa Grushevskaya, districtul Aksaysky, regiunea Rostov, Rusia, in apropierea orasului Novocherkassk, la nord-estul orasului Rosto... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
JU
B2
A4
ZF
SU
S7 Airlines
S7 Airlines
IATA: S7 ICAO: SBI Rusia
S7 Airlines, cunoscuta si sub denumirea de Siberia Airlines este o companie aeriana cu sediul central in Ob, Novosibirsk, Rusia cu filiale in Moscova. Este cea mai mare companie aeriana din Rusia, ... Vezi detalii

Conditii de calatorie

Restrictiile de calatorie sunt modificate dinamic. Pentru informatii actualizate acceseaza pagina restrictiilor Covid-19: Restrictii de calatorie Covid - Federatia Rusa

Aboneaza-te la buletinul nostru si fii primul care va afla despre cele mai importante noutati despre zboruri directe si bilete de avion, conditii de calatorie si tot ce trebuie sa stii pentru calatoria ta.