Motorsich relanseaza zborurile directe programate din Aeroportul Cernauti

Aeroportul International Cernauti

Aeroportul din Cernauti isi relanseaza activitatea cu primele zboruri directe programate dupa mai mult de 1 an.

Compania aeriana din Ucraina - Motorshich Airlines - va relansa cursa ce leaga Cernauti de capitala Ucrainei incepand cu aprilie 2021.

Zborul direct Cernauti - Kiev va fi operat de 3 ori pe saptamana. Distanta aeriana: 402 km, durata medie de zbor: 1 ora 15 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
M9 Cernauti - Kiev 14 Aprilie Luni, Miercuri, Vineri

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Cernauti ⇄ Kiev
WindRose Cernauti 30 Sep 21 7W 154 Direct WindRose Kiev 03 Oct 21 3 zile Direct de la €111 Verifica pretul

Preturile la bilete pornesc de la 39 euro / directie, iar biletele de avion sunt deja punse in vanzare si pot fi rezervate pe site-urile agentiilor partenere.

In afara de accesul direct spre capitala Ucrainei calatorii din Nordul Bucovinei pot utiliza conexiunile de zboruri disponibile in aeroportul Kiev Zhuliany. De aici zboara 10 companii aeriene spre mai mult de 40 de destinatii.

Motor Sich Airlines
Motor Sich Airlines
IATA: M9 ICAO: MSI Ucraina
Motor Sich este o companie aeriana ucraineana cu sediul in Aeroportul International Zaporizhia, Ucraina. Aceasta opereaza servicii de pasageri si marfa, inclusiv zboruri charter si programate. Vezi detalii
Chernivtsi CWC
Chernivtsi CWC
Aeroportul International Leonid Kadeniuk din Cernauti (ucraineana: Міжнародний аеропорт «Чернівці» імені Леоніда Каденюка) este un aeroport din ora... Vezi detalii
Kiev IEV
Kyiv IEV
Aeroportul International Igor Sikorsky Kyiv (Zhuliany) (ucraineana: Міжнародний аеропорт «Київ» імені Ігоря Сікорського (Жуляни)) este unul dintre... Vezi detalii