Se reiau zborurile directe spre Hurghada, Egipt din Budapesta

Incepand cu noiembrie 2020 se reia ruta directa din Budapesta spre una dintre cele mai populare destinatii de toamna si iarna. Biletele sunt deja puse in vanzare si pornesc de la 149 euro/directie.

Zborul a fost operat anterior pana in octombrie 2018 cand a fost suspendat din motive comerciale. Dupa exact 2 ani compania aeriana Air Cairo reia zborul direct spre una dintre cele mai populare destinatii din Egipt.

Conform programului initial publicat compania va opera zborul 1 data pe saptamana cu o aeronava din familia Airbus A320. Perioada de operare Noiembrie - Martie.

Zbor direct Start Ore Frecventa
Budapesta - Hurghada 15 NOI 2020 1400 – 1700 Duminica
Hurghada - Budapesta 15 NOI 2020 1800 – 2230 Duminica

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Zborul direct spre Hurghada este o optiune buna pentru calatorii din Nord-Vestul Romaniei care isi doresc o vacanta exotica fara sa cheltuie o avere. Astfel o vacanta pentru 2 persoane de 7 zile cu zbor direct spre Hurghada si retur si hotel de 30 - 40 euro te va costa aproximativ 500 euro. Preturile pentru cazare pornesc de la 15-20 de euro in dependenta de distanta pana la mare.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Budapesta ⇄ Hurghada
Wizz Air Budapesta 29 Ian W6 2213 Direct Wizz Air Hurghada 05 Feb 7 zile Direct de la €163 Verifica pretul

Hoteluri in Hurghada

Hurghada

Hurghada este un oras-statiune din Guvernoratul Egiptean al Marii Rosii. Este unul dintre principalele centre turistice ale tarii. Hurghada este un oras in sine dar si o destinatie balneara majora datorita peisajului sau dramatic, climatului uscat si temperat pe tot parcursul anului si fasiilor lungi de plaje naturale.

Apele sale sunt limpezi si calme in cea mai mare parte a anului si au devenit populare inclusiv pentru diversele sporturi nautice, in special scufundarile recreative si snorkelling.

Informatii companie si aeroporturi

Air Cairo
Air Cairo
IATA: SM ICAO: MSC Egipt
Air Cairo este o companie aeriana low-cost cu sediul in Cairo, Egipt. Compania aeriana este parte a grupului EgyptAir. Air Cairo opereaza zboruri programate catre Orientul Mijlociu si Europa si, de... Vezi detalii
Budapesta BUD
Budapest BUD
Aeroportul International Budapesta Ferenc Liszt (maghiara: Budapesta Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér), cunoscut anterior ca Aeroportul Internatio... Vezi detalii
Hurghada HRG
Hurghada HRG
Aeroportul International Hurghada este aeroportul international din Hurghada, Egipt. Este situat la 5 km (3,1 mi) sud-vest de El Dahar, centrul ora... Vezi detalii
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.