SunExpress reia zborurile pe ruta Bucuresti - Antalya

Dupa o pauza de 1 an compania aeriana SunExpress revine in Romania si va zbura direct din Bucuresti spre una dintre cele mai populare destinatii in 2020. Este al doilea operator care isi publica tarifele pentru aceasta ruta, care pana nu demult nu era disponibila publicului larg.

Zborul direct SunExpress Bucuresti - Antalya cu numarul XQ 657 (retur XQ 656) va fi operat cu o aeronava de tip Boeing 737-800. Distanta aeriana din Bucuresti spre Antalya: 940 km, durata zborului: 1h 50min.

Zbor direct Start / Frecventa Rute concurente
XQ Bucuresti - Antalya 26 MAI / Sambata, Miercuri A2 

Programul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Primele zboruri programate din Romania spre Antalya au fost introduse tot de SunExpress in 2018, pana atunci fiind disponibile doar zboruri charter. Cursa a fost operata in programul de vara dar a fost suspendata ulterior din cauza pandemiei.

Se pare ca in acest an tot mai multi operatori se reorienteaza spre destinatiile care au avut un trafic aerian mai stabil in 2020 - iar Turcia este lider la acest capitol. Fiind una dintre destinatiile cele mai vizitate in 2020 (in plina pandemie) este si una dintre cele mai atractive pentru operatorii aerieni - acestia doresc sa investeasca in rute sigure si cu o cerere constanta.

In Romania, pentru prima data in istorie zboruri directe spre Antalya vor fi operate aproape din toate orasele din Romania.

In Moldova SunExpress lanseaza primele sale zboruri directe spre Antalya si din Chisinau (concomitent cu Pegasus Airlines).

Concurenta stransa pe aceste rute va duce la o crestere a optiunilor de zbor si la reducerea preturilor. Biletele sunt deja puse in vazare si pot fi rezervate la agentiile partenere. Pentru preturi si oferte accesati pagina zborului.

SunExpress
SunExpress
IATA: XQ ICAO: SXQ Turcia
Güneș Ekspress Havacılık A.Ș., care opereaza cu denumirea comerciala de SunExpress, este o companie aeriana turca cu sediul in Antalya. Aceasta opereaza zboruri programate si charter de pasageri ca... Vezi detalii

Antalya AYT

Antalya AYT
Aeroportul Antalya (turc: Antalya Havalimanı) este un aeroport international situat la 13 km (8,1 mi) nord-est de centrul orasului Antalya, Turcia. Este o destinație majora in timpul sezonului european de vara, datorita amplasarii pe coasta medite... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
EW
DY
PC
DP
U2

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular