Tarom relanseaza zborul direct Iasi - Cluj-Napoca

Boeing 737 Tarom in Aeroportul Avram Iancu

Compania aeriana TAROM va zbura iarasi direct din Moldova spre Ardeal si retur incepand cu 8 aprilie 2021. Programul initial este limitat si neuniform - o data pe saptamana.

Cursa directa Cluj - Iasi - Cluj va fi operata conform orarului de mai jos. Distanta aeriana: 300 km, durata medie de zbor: 50 minute.

Zbor Direct Start Frecventa/Ore
RO Cluj-Napoca - Iasi 8 aprilie Joi / 16:00-16:55
RO Iasi - Cluj-Napoca 12 aprilie Luni / 16:00-16:50

Conform programului valabil la momentul publicarii zborurile vor fi efectuate pana pe 31 mai. Dupa aceasta data sunt disponibile doar zboruri cu escala.

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele pentru noua ruta sunt deja puse in vanzare si pot fi rezervate online cu preturi de la 40 euro/directie.

TAROM a mai operat aceasta ruta in 2018 cu un ATR-42-500. In acelasi an a mai zburat din Iasi si spre Timisoara, dar a suspendat ulterior ambele curse din motive comerciale.

La momentul publicarii acestui articol TAROM opereaza zboruri directe spre 7 destinatii interne (inclusiv noua ruta) si 11 destinatii internationale, astfel plasandu-se pe penultimul loc dupa numarul de destinatii, pe ultimul fiind doar Hisky Romania (companie inregistrata in 2021). Daca operatorul national romanesc nu va mai introduce noi rute ultimul loc este foarte aroape.

Tarom
Tarom
IATA: RO ICAO: ROT Romania
TAROM (legal: Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM SA), este transportatorul national si cea mai veche companie aeriana care opereaza in prezent in Romania, cu sediul la Otopeni, ... Vezi detalii
Iasi IAS
Iasi IAS
Aeroportul International Iasi este un aeroport situat in Iasi, Romania, la 8 km (5 mi) est de centrul orasului. Unul dintre cele mai vechi aeroport... Vezi detalii
Cluj-Napoca CLJ
Cluj-Napoca CLJ
Aeroportul International Avram Iancu Cluj este un aeroport care serveste orasul Cluj-Napoca, Romania. Cunoscut initial ca Aeroportul Someseni, este... Vezi detalii