Toate aeroporturile active din Grecia

Toate aeroporturile active din Grecia

Toate aeroporturile active din Grecia

Grecia este, fara indoiala, cea mai populara destinatie pentru vacanta de vara si una dintre cele mai accesibile din regiunea noastra dupa distanta.

O mare parte din calatori aleg inca sa plece in Grecia, chiar si pe insule, cu autocarul sau automobilul, dar, daca vrei sa ajungi mai repede, mai comod, mai sigur si mai ieftin iti recomandam sa alegi zborul cu avionul.

O data cu expansiunea companiilor aeriene low-cost multe destinatii turistice din Grecia au devenit accesibile prin zboruri cu escale. Iar incepand cu vara anului 2022 toate cele mai populare insule grecesti devin accesibile direct din Romania, afla mai multe aici: Cum ajungi din Romania direct pe insulele din Grecia .

Reteaua de curse aeriene interne in Grecia este foarte dezvoltata - cel mai mic aeroport de pe cea mai indepartata insula are conexiune directa cu Aeroportul din Atena, iar preturile pornesc in majoritatea cazurilor de la 19 euro.

Iar daca este conexiune cu Atena atunci este si cu Bucuresti. Din capitala Romaniei spre capitala Greciei zboara intensiv de mai multe ori pe zi companiile aeriene Ryanair, Aegean si Tarom. Iar din Atena ajungi usor spre oricare din aeroporturile de mai jos.

Pentru a vedea mai multe detalii sau toate zborurile disponibile acceseaza aeroportul in cauza.

In prezent exista 44 aeroporturi in Grecia, dar mai mult de 10 sunt doar militare sau nu opereaza curse programate de pasageri. Aici sunt afisate doar aeroporturile la care poti efectiv sa ajungi cu o cursa programata de pasageri.

Daca nu gasesti aeroportul de care ai nevoie, nu ezita sa ne contactezi si te vom ajuta cu placere.

Articole similare

Cele mai fericite 20 tari din lume
Cele mai fericite 20 tari din lume
Insula Zakynthos - ghid de calatorie in 2024
Insula Zakynthos - ghid de calatorie in 2024
Toate aeroporturile active din Riviera Turceasca
Toate aeroporturile active din Riviera Turceasca
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate