Toate aeroporturile din Portugalia unde sunt operate curse de pasageri

Portugalia este una dintre cele mai interesante destinatii turistice din Europa dar si o tara atractiva pentru expati si lucratori migranti. Comunitatea de romani este a 3-a cea mai numeroasa din Portugalia, dupa brazilieni si cei veniti din Capul Verde. Daca aceasta este si destinatia ta - noi ti-am pregatit lista cu toate aeroporturile din Portugalia spre care poti sa zbori cu o cursa de pasageri.

Impreuna cu Spania, Portugalia formeaza Peninsula Iberica si este cunoscuta pentru diversitatea sa in destinatiile de vacanta.

Algarve din sud este foarte popular printre portughezi si europeni pe tot parcursul anului.

Lisabona este cel mai aglomerat aeroport din Portugalia, dar aeroporturile din Porto si Faro au si ele un flux destul de mare de pasageri.

Un loc aparte il ocupa insulele Madeira si Azore - arhipelaguri exotice de origine vulcanica in Oceanul Atlantic.

Cu exceptia aeroportului Terceira, toate aeroporturile portugheze sunt operate de compania Aeroporturile VINCI.

Toate aeroporturile din Portugalia pe harta

Din regiunea noastra se zboara direct spre un singur aeroport - Lisabona, restul aeroporturilor fiind accesibile cu escale.

Mai jos ai toate aeroporturile active din Portugalia unde se opereaza zboruri programate de pasageri. Sunt afisate doar aeroporturile active unde poti sa ajungi efectiv cu o cursa aeriana comerciala.

Toate aeroporturile din Portugalia

BGC

Aeroportul Bragança (portughez: Aeródromo de Bragança) este un aeroport care deserveste Bragança, Portugalia. Se afla la 7,5 km (4,7 mi) nord-nord-est de oras.

Detalii aeroport

CVU

Aeroportul Corvo (portughez: Aérodromo do Corvo) este un aeroport din satul Vila do Corvo de pe insula Corvo, in arhipelagul portughez al Insulelor Azore.

Detalii aeroport

Faro FAO

Aeroportul Faro este capabil sa gestioneze sase milioane de pasageri pe an. Exista 22 de standuri din care 16 sunt de la distanta, cu 60 de birouri de check-in si 36 de porti de imbarcare.

Detalii aeroport

Flores Island - Azores FLW

Aeroportul Flores (portughez: Aeroporto das Flores) este un aeroport regional de pe insula Flores din arhipelagul portughez Azore.

Detalii aeroport

GRW

Aeroportul Graciosa (portughez: Aérodromo da Graciosa) este un aeroport situat la 2 km (1,2 mi) vest nord-vest de Santa Cruz da Graciosa pe insula Graciosa din Insulele Azore.

Detalii aeroport

Horta - Azores HOR

Aeroportul Horta este un aeroport situat in parohia Castelo Branco, la 9,5 km (5,9 mi) sud-vest de centrul orasului Horta, pe insula Faial din arhipelagul Azore.

Detalii aeroport

Lisabona LIS

Aeroportul Humberto Delgado, cunoscut si sub denumirea de Aeroportul Lisabona sau Aeroportul Portela, este un aeroport international situat la 7 km (4,3 mi) de centrul orasului Lisabona, capitala Portugaliei. Aeroport...

Detalii aeroport

Funchal FNC

Aeroportul International Madeira Cristiano Ronaldo, cunoscut in mod obisnuit ca Aeroportul Madeira (portugheza: Aeroporto da Madeira), sau Aeroportul Funchal (Aeroporto do Funchal), este un aeroport international din...

Detalii aeroport

Pico Island-Azores PIX

Aeroportul Pico (portughez: Aeroporto do Pico) este un aeroport situat la 8 km de Madalena pe insula portugheza Pico din arhipelagul Azore.

Detalii aeroport

Ponta Delgada PDL

Aeroportul João Paulo II, numit dupa Papa Ioan Paul al II-lea, este un aeroport international situat pe insula São Miguel, in arhipelagul portughez din Azore. Aeroportul este situat la 2 km spre vest de centrul orasul...

Detalii aeroport

PRM

Portimão Airport este un mic aeroport din Montes de Alvor, langa orasul Portimão din Algarve, Portugalia.

Detalii aeroport

Porto OPO

Aeroportul Francisco Sá Carneiro sau pur si simplu Aeroportul Porto (fost Aeroportul Pedras Rubras) este un aeroport international in apropiere de Porto (Porto), Portugalia. Acesta este situat la 11 km (6,8 mi) nord-v...

Detalii aeroport

Porto Santo-Madeira PXO

Aeroportul Porto Santo (portugheza: Aeroporto de Porto Santo) este un aeroport situat in Vila Baleira, capitala Insulei Porto Santo, Madeira.

Detalii aeroport

Santa Maria - Azores SMA

Aeroportul Santa Maria este un aeroport situat la 5 km (3,1 mi) vest nord-vest de zona urbanizata Vila do Porto de pe insula Santa Maria, in regiunea autonoma portugheza Azore.

Detalii aeroport

Sao Jorge Island SJZ

Aeroportul São Jorge (portughez: Aérodromo de São Jorge) este singurul aeroport al insulei São Jorge, situat in parohia civila Santo Amaro, municipiul Velas din Insulele Azore. Aeroportul este la marginea Faja da Quei...

Detalii aeroport

Terceira-Lajes TER

Aeroportul International Lajes este principalul aeroport al insulei Terceira si un punct de acces spre Insulele Azore.

Detalii aeroport

CAT

Aeroportul regional Lisabona Cascais-Tejo (Aerodromul municipal Cascais) este un aeroport regional, situat langa satul Tyres, in parohia civila São Domingos de Rana, in municipiul portughez Cascais, la aproximativ 12...

Detalii aeroport

VRL

Aeroportul Vila Real este un aeroport situat la 4 km (2,5 mi) sud-est de Vila Real, Portugalia. Incepand cu 30 august 2020, din cauza lucrarilor de reparatii a pistei, aeroportul este inchis pentru avioane, dar ramane...

Detalii aeroport

VSE

Aeroportul Viseu, cunoscut si sub numele de Aeroportul Gonçalves Lobato, este un aeroport din Viseu, Portugalia.

Detalii aeroport

Daca nu gasesti aeroportul din Portugalia de care ai nevoie, sau ai alte intrebari referitor la acest subiect, nu ezita sa ne contactezi si te vom ajuta cu placere.