Toate zborurile directe din si spre Moldova

Toate zborurile directe din si spre Moldova

Toate zborurile directe din si spre Moldova

ZborDirect ti-a pregatit lista cu toate zborurile directe din Moldova - pe care o actualizam regulat astfel incat sa ai cea mai corecta informatie atunci cand iti planifici calatoria.

Lista de zboruri directe disponibile din Chisinau se schimba dinamic in urma modificarilor de orar, anularilor de zboruri si lansarilor de noi rute directe.

Pentru a economisi spatiu pe ecran si harta numarul de zboruri este calculat dupa conexiunile de orase, nu dupa aeroporturi.

Astfel, la data de azi din si spre Moldova sunt active* urmatoarele zboruri directe.

Sunt afisate toate zborurile, inclusiv zborurile care inca nu sunt lansate (relansate) dar pot fi deja rezervate online. Pentru detalii aceseaza pagina zborului.

*Zbor activ este ruta directa care este inscrisa in programul de zboruri si biletele sunt puse in vanzare si disponibile in sistemele globale de rezervari. Zbor activ este considerat si zborul care incepe sa fie operat in sezonul urmator.

Conform orarului actualizat acestea sunt toate zborurile directe disponibile din Chisinau, spre alte destinatii se poate zbura cu 1 escala sau mai multe, in dependenta de distanta itinerariului.

Cele mai convenabile aeroporturi de transfer pentru zboruri cu escala din Chisinau sunt Frankfurt FRA , Vienna VIE , Istanbul IST , Rome FCO .

In urma expansiunii lowcosterilor si alte aeroporturi mai mici pot oferi conexiuni destul de interesante - Memmingen FMM , Dortmund DTM , Bologna BLQ .

Articole similare

Ce trebuie sa stii inainte de a zbura cu o companie aeriana low-cost
Ce trebuie sa stii inainte de a zbura cu o compan…
Toate aeroporturile active din Riviera Turceasca
Toate aeroporturile active din Riviera Turceasca
Cum zbori direct din Germania spre Romania si Moldova
Cum zbori direct din Germania spre Romania si Mol…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate