Toate zborurile directe din si spre Chisinau, Moldova

Stiai ca din Chisinau se poate zbura direct spre Heraklion si Eindhoven, si nu se mai zboara spre Atena? De multe ori este greu sa gasesti informatii centralizate despre zboruri, avand in vedere ca acestea sunt operate de companii aeriene diferite, si concurente.

Pentru a rezolva aceasta problema ZborDirect ti-a pregatit lista cu toate zborurile directe din Moldova - pe care o actualizam zilnic astfel incat sa ai cea mai corecta informatie atunci cand iti planifici calatoria.

Lista de zboruri directe disponibile din Chisinau se schimba dinamic in urma modificarilor de orar, anularilor de zboruri si lansarilor de noi rute directe.

Pentru a economisi spatiu pe ecran si harta numarul de zboruri este calculat dupa conexiunile de orase, nu dupa aeroporturi.

Astfel, la data de 31-07-2021 din si spre Moldova sunt active* urmatoarele zboruri directe.


Sunt afisate toate zborurile, inclusiv zborurile care inca nu sunt lansate (relansate) dar pot fi deja rezervate online. Pentru detalii aceseaza pagina zborului.

*Zbor activ este ruta directa care este inscrisa in programul de zboruri si biletele sunt puse in vanzare si disponibile in sistemele globale de rezervari. Zbor activ este considerat si zborul care incepe sa fie operat in sezonul urmator.

Conform orarului actualizat pe 31-07-2021 acestea sunt toate zborurile directe disponibile din Chisinau, spre alte destinatii se poate zbura cu 1 escala sau mai multe, in dependenta de distanta itinerariului.

Cele mai convenabile aeroporturi de transfer pentru zboruri cu escala din Chisinau sunt Frankfurt FRAVienna VIEIstanbul ISTRome FCO.

In urma expansiunii lowcosterilor si alte aeroporturi mai mici pot oferi conexiuni destul de interesante - Memmingen FMMDortmund DTMBologna BLQ.

Daca nu ai gasit un zbor comod pentru itinerariul tau pe www.zbordirect.com - nu ezita sa ne contactezi - si te vom ajuta cu placere!