Toate zborurile directe din/spre Romania

Zborul direct este cel mai rapid mod de transport si iti recomandam sa optezi pentru aceasta optiune daca este disponibila pentru calatoria ta.

Pentru unele destinatii se zboara direct si intensiv, pentru altele mai putin sau deloc. Situatia cu statutul curselor se schimba dinamic, mai ales dupa pandemie iar pe aceasta pagina ti-am pregatit cea mai completa si actualizata informatie despre toate zborurile directe in Romania.

Unele zboruri directe sunt sezoniere, adica sunt operate doar in perioada de iarna sau in perioada de vara (Bucuresti - Chania, Cluj-Napoca - Constanta, Oradea - Constanta si altele).

Pagina este actualizata zilnic conform programului de zboruri al aeroporturilor si companiilor aeriene active. Daca nu gasesti aici un zbor direct din Romania sau Moldova - atunci acesta nu exista, deocamdata.

Toate zborurile directe RO

Pe harta de mai jos poti vedea toate zborurile directe din principalul aeroport din Romania - Bucuresti Henri Coanda. Alege alt oras si vezi toate zborurile fara escala active*.

Zbor activ este ruta directa care este inscrisa in programul de zboruri si biletele sunt puse in vanzare si disponibile in sistemele globale de rezervari. Zbor activ este considerat zborul care are deja publicata o data de lansare si poate fi rezervat.

Alege un oras de plecare si vezi toate zborurile directe active pe harta. Fa un click pe zborul de care ai nevoie si vezi detalii zbor, orar, preturi si oferte.

Mai jos sunt toate aeroporturile active, cu zboruri programate, din Romania iar facand un click pe fiecare aeroport poti vedea toate zborurile directe operate de aici.

Acceseaza pagina zborului pentru a vedea cand incepe sa fie operat, programul de zboruri, preturi, oferte si alte informatii utile.

Lista de zboruri a fost actualizata pe data de 31.07.2021.

*Sunt afisate toate zborurile, inclusiv zborurile care inca nu sunt lansate (relansate) dar pot fi deja rezervate online. Pentru detalii aceseaza pagina zborului.