Top 7 destinatii low-cost pentru vacanta de …

Top 7 destinatii low-cost pentru vacanta de vara

Top 7 destinatii low-cost pentru vacanta de vara

Unde este mai bine sa zbori vara? Acolo unde este mare si plaja iar biletele la avion tur-retur te costa pana la 100 euro! Iar daca vrei sa ai o vacanta cu adevarat memorabila iti recomandam sa pleci mai departe de litoralul bulgaresc sau turcesc.

Europa nu inseamna neaparat scump - daca iti rezervi din timp bilete la avion si cazarea - vacanta poate sa fie si mai ieftina decat in Bulgaria sau Turcia.

Grecia, Cipru, Spania si Italia sunt favoritele noastre pentru vacanta de vara - aici ai cele mai curate plaje, peisaje fascinante si obiective turistice cu renume mondial. ZborDirect ti-a selectat cele mai populare dar si accesibile destinatii din Europa in perioada estivala.


Creta

Heraklion

Creta este cea mai mare si cea mai populara insula greceasca si o destinatie de vacanta ideala. Aici vei gasi vestigii ale celei mai vechi civilizatii europene, plaje exotice, relief spectaculos si gastronomie traditionala unica.

Insula lui Zeus este renumita in toata lumea pentru natura splendida, vegetatia luxurianta si plajele cu ape de cristal comparate cu cele mai spectaculoase plaje din Caraibe.

Bilete avion Heraklion de la €79*


Atena

Atena

Atena este o destinatie recunoscuta in primul rand pentru obiectivele turistice si site-urile arheologice. Cu toate acestea, zona din apropierea capitalei elene are multe plaje frumoase in partea sudica si de nord-est a peninsulei Attica.

Din Atena ajungi usor si la insule - Hydra, Spetses, Poros sau Agistri - cu un ferryboat din portul Pireu.

Bilete avion Atena de la €60*


Larnaca

Larnaca

Cipru a fost multa vreme perceput ca un loc exotic, doar pentru cei avuti. Acum, Cipru este mai accesibil ca niciodata si se afla la o distanta de doar doua ore cu avionul.

Larnaca este poarta de intrare pe insula - un superb oras cosmopolit si modern unde va veti bucura de farmecul specific unei insule mediteraneene, dar si de unele dintre cele mai fantastice plaje.

Bilete avion Larnaca de la €89*


Paphos

Paphos

Paphos este probabil unul dintre cele mai frumoase locuri de pe tot tarmul Mediteranei, si cu siguranta cel mai frumos din Cipru.

Aici este cea mai mare statiune de pe coasta de vest a insulei, recunoscuta pentru viata de noapte, plajele formidabile dar si vestigiile antice ale orasului vechi.

Bilete avion Paphos de la €79*


Castellon

Costa del Ahazar

Castellon de la Plana este poarta de intrare low-cost in regiunea Costa del Azahar (in traducere Coasta florilor de portocal) care se intinde intre localitatile Valencia si Castellon.

Este o statiune de litoral exotica, cu peisaje mirifice, plaje primitoare si vreme agreabila. Turistii pot admira aici coasta Marii Mediterane, ce prezinta o pajiste inverzita si gradini de portocali, alaturi de care se afla o zona muntoasa si salbatica.

Bilete avion Castellon de la €89*


Valencia

Valencia

Valencia este situata in mijlocul coastei mediteraneene spaniole si este vestita pentru arhitectura, muzeele, centrele de arta, viata de noapte vibranta si arta culinara.

Pe langa faptul ca are cel mai mare port din Marea Mediterana, aici gasesti plaje cu nisip fin si apa cristalina, ceea ce face din acest oras o destinatie perfecta pentru o vacanta de vara relaxanta sau chiar si pentru o luna de miere reusita.

Bilete avion Valencia de la €107*


Bari

Bari

Daca vrei sa descoperi adevarata Italie, naturala si fara influente turistice, trebuie sa mergi in Bari, capitala regiunii sudice Puglia. Aici vei gasi peisaje de vis, mancare excelenta si oameni ospitalieri.

Vacanta in Bari, pe tarmul Marii Adriatice, este comparabila dupa cheltuieli cu litoralul romanesc si bulgaresc.

Bilete avion Bari de la €89*

Trebuie sa ai in vedere ca locurile cu tarif redus pentru perioadele "inalte" se vand cu mult timp inainte si putin probabil sa prinzi aceste locuri inainte de zbor.

Daca vrei sa calatoresti foarte ieftin trebuie sa-ti planifici vacanta sau calatoria in mediu cu macar 6 luni inainte de plecare. Locurile cu tarif promotional si extra redus (19 - 39 euro) pentru sezonul inalt se vand si cu 12 luni inainte de zbor.

Tot mai multi calatori din regiunea noastra incep sa ia exemplul celorlalte tari europene si sa-si cumpere biletele tot mai devreme.

Nu uita zboara cel mai ieftin acela care rezerva mai repede!

* Pret mediu pentru zbor dus-intors, toate taxele incluse + check-in automat

** Pretul mediu pentru o noapte de cazare in hotel sau apartament

Articole similare

Cum sa-ti organizezi singur o vacanta in Maldive - Ghid de calatorie
Cum sa-ti organizezi singur o vacanta in Maldive …
Cum zbori direct spre Antalya - Poarta Rivierei Turcesti in 2024
Cum zbori direct spre Antalya - Poarta Rivierei T…
Cele mai fericite 20 tari din lume
Cele mai fericite 20 tari din lume
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate