TUI fly Belgium lanseaza primul zbor direct Suceava - Bruxelles

Boeing 737 TUI fly Belgium

Explozia de rute noi in Suceava continua. Pe 23 martie, compania aeriana TUI fly Belgium a publicat programul si tarifele pentru un nou zbor direct: Suceava - Bruxelles Zaventem. Acesta este si prima ruta operata de compania aeriana belgiana in Romania.

Zborul direct Suceava - Bruxelles va fi operat de 2 ori pe saptamana incepand cu 16 aprilie conform programului de mai jos.

Zbor Direct Start Frecventa
TB Suceava - Bruxelles 16 aprilie Luni, Vineri
TB Bruxelles - Suceava 16 aprilie Luni, Vineri

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Biletele sunt deja puse in vanzare si pot fi rezervate online. Preturile pornesc de la 49 euro / directie.

In afara de accesul direct spre capitala Belgiei noul zbor direct aduce conexiuni spre destinatii indepartate, inclusiv peste ocean, aeroportul Zaventem fiind unul dintre cele mai importante noduri de transport aerian din lume.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Suceava ⇄ Bruxelles
Ryanair Suceava 22 Noi 21 FR 5941 Direct Ryanair Bruxelles 29 Noi 21 7 zile Direct de la €20 Verifica pretul
TUI fly Belgium
TUI fly Belgium
IATA: TB ICAO: JAF Belgia
TUI fly Belgium (denumirea juridica - TUI Airlines Belgium SA / NV) si fosta marca Jetairfly, este o companie aeriana belgiana cu sediul social la Aeroportul Bruxelles. Compania aeriana este o fili... Vezi detalii
Aboneaza-te la buletinul nostru si fii primul care va afla despre cele mai importante noutati despre zboruri directe si bilete de avion, conditii de calatorie si tot ce trebuie sa stii pentru calatoria ta.