TUI fly reia cursele de pasageri din Aeroportul Liege

Dupa mai mult de 5 luni, compania aeriana TUI fly Belgium va conecta din nou aeroportul din Liège cu Spania si Turcia. Acestea sunt unicele zboruri directe programate de pasageri din Aeroportul Liege.

Odata cu relaxarea restrictiilor de calatorie in Europa si cererea tot mai mare, TUI fly isi restabileste reteaua de destinatii si lanseaza noi rute. Recent, compania belgiana a venit si in Romania cu o noua ruta intre Suceava si Bruxelles.

Astfel, incepand cu luna mai TUI va oferi din nou curse programate din toate aeroporturile belgiene (Bruxelles Zaventem, Charleroi, Ostend, Anvers si Liège). TUI fly este si singura companie aeriana care ofera zboruri din toate aeroporturile din Belgia.

Pentru a stimula fluxul de pasageri Aeroportul din Lege va oferi parcare gratuita tuturor pasagerilor pana la sfarsitul lunii august.

Zbor Direct Start Frecventa
TB Liege - Alicante 3 mai Luni, Vineri
TB Liege - Malaga 3 mai Luni, Vineri
TB Liege - Kayseri 7 mai Luni, Vineri

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru noile rute directe sunt puse in vanzare si pot fi rezervate online cu preturi de la 59 euro/sens.

TUI fly Belgium
TUI fly Belgium
IATA: TB ICAO: JAF Belgia
TUI fly Belgium (denumirea juridica - TUI Airlines Belgium SA / NV) si fosta marca Jetairfly, este o companie aeriana belgiana cu sediul social la Aeroportul Bruxelles. Compania aeriana este o fili... Vezi detalii

Liege LGG

Liege LGG
Aeroportul Liège, denumit anterior Liège-Bierset, este un aeroport international situat la 9,3 km vest de orasul Liège din provincia Liège, regiunea Valonia din Belgia. Aeroportul gestioneaza in principal transporturi de marfa. Este unul dintre ce... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
LY
TB