UIA reia zborurile directe dintre Kiev (KBP) si New York (JFK)

Zbor direct Kiev - New York

Ukraine International Airlines (UIA) si-a actualizat programul zborurilor directe lungi intre Kiev si New York. Astfel, incepand cu sezonul de toamna 2021 UIA intentioneaza sa reia zborurile spre SUA.

Program zbor direct Kiev - New York

La momentul publicarii articolului compania a publicat un orar zilnic pentru aceasta ruta (1 zbor pe zi). Acest orar este unul flexibil, operatorul urmand sa-l ajusteze pana la sfarsitul anului 2021 luand in calcul impacul pandemiei Covid-19 si situatia cu restrictiile de calatorie.

UIA a anuntat ca va monitoriza indeaproape redresarea economica din SUA si Ucraina, precum si raspunsurile globale la pandemia CoVid de catre guvernele acestor tari si din alte tari europene. Factorii suplimentari care vor fi luati in considerare includ situatia politica din Caucaz, care a condus recent la anularea zborurilor UIA catre Erevan, Baku si Tbilisi - surse de pasageri importante pentru succesul rutei Kiev - New York - Kiev.

Combinarea acestor multi factori va avea un impact asupra modului in care UIA va zbura spre America. Pentru programul actualizat verificati pe site-ul companiei aeriene sau aici: Program zboruri directe.

Zbor direct Start Plecare*
Kiev - New York 2 noiembrie (zilnic) 10:00
New York - Kiev 3 noiembrie (zilnic) 08:30

*Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate suferi modificari ulterior. Orele sunt locale pentru fiecare aeroport de plecare.

Preturi la bilete

Preturile la bilete pentru zborul direct Kiev - New York cu UIA pornesc de la 297 euro/directie. Biletele pentru zborul retur sunt traditional mai scumpe cu aproximativ 14% - de la 337 euro.

Zboruri cu escala din Moldova si Romania

Preturile la bilete pentru conexiunile proprietare ale companiei aeriene pot fi egale cu pretul pentru zborul direct, compania eliminand pretul pentru primul segment pentru calatorii care aleg sa utilizeze o conexiune UIA.

Chisinau - New York

Preturi la bilete pentru conexiuni de zbor UIA Chisinau - New York pornesc de la 276 euro, adica cele mai ieftine bilete pe segmentul Moldova - New York.

Durata totala este una confortabila de 12 ore cu o escala scurta de 1 ora 35 minute. 2 bagaje de 23 kg cu escala sunt incluse in acest pret, cu tranfer intre avioane!

Bucuresti - New York

La momentul publicarii acestui articol (4 Octombrie 2020) zborul Bucuresti - Kiev ramane suspendat.

In cazul relansarii calatorii din Romania vor putea zbura cu escala prin Kiev cu preturi de la 299 euro/directie. Aceasta este si cea mai buna alternativa de zbor spre America pentru calatorii din partea de nord a Romaniei care doresc sa zboare doar o data.

Aeroporturi

Kiev KBP
Kyiv KBP
Aeroportul International Boryspil (ucrainean: Міжнародний аеропорт «Бориспіль») este un aeroport international din Boryspil, la 29 km (18 mi) la es... Vezi detalii
New York JFK
New York JFK
Aeroportul International John F. Kennedy (denumit colocvial New York-JFK, New York-Kennedy, Aeroportul Kennedy, JFK Airport, JFK sau Kennedy) este... Vezi detalii
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.