UIA reia zborurile directe dintre Kiev si Chisinau

Compania aeriana Ukraine International Airlines (UIA) a confirmat azi, 22 aprilie, relansarea conexiunii directe si multasteptate dintre Chisinau si Kiev. Ruta va incepe sa fie operata incepand cu 29 aprilie. Vezi mai jos programul si preturile.

Zborul direct Kiev - Chisinau - Kiev (Aeroportul International Boryspil) va fi operat pe aeronave de tip Embraer 190 si Boeing 737 conform progamului de mai jos. Distanta aeriana: 405 km, durata medie de zbor: 1 ora 5 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
PS Kiev - Chisinau 29 aprilie Luni, Joi, Duminica
PS Chisinau - Kiev 30 aprilie Luni, Marti, Vineri

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru ruta relansata sunt puse in vanzare si pot fi rezervate online cu preturi ce pornesc de la 57 euro.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Kiev ⇄ Chisinau
FlyOne Kiev 03 Noi 21 5F 582 Direct FlyOne Chisinau 05 Noi 21 2 zile Direct de la €82 Verifica pretul

Programul de zbor convenabil permite conectarea cu mai multe zboruri internationale si interne prin aeroportul Kiev, Boryspil. In special, pasagerii din Chisinau vor beneficia de conexiuni comode pe urmatoarele rute:

De asemenea, pasagerii din Chisinau vor putea folosi zboruri charter din Kiev spre:

Ukraine International Airlines
Ukraine International Airlines
IATA: PS ICAO: AUI Ucraina
Ukraine International Airlines, adesea scurtata catre UIA este transportatorul national si cea mai mare companie aeriana a Ucrainei, cu sediul central la Kiev si principalul sau hub la Aeroportul I... Vezi detalii
Kiev KBP
Kyiv KBP
Aeroportul International Boryspil (ucrainean: Міжнародний аеропорт «Бориспіль») este un aeroport international din Boryspil, la 29 km (18 mi) la es... Vezi detalii
Chisinau KIV
Chisinau KIV
Aeroportul International Chisinau este situat la 13 km sud-est de centrul Chisinaului, capitala Republicii Moldova. Este singurul aeroport din tara... Vezi detalii