Calatoriile corona-free - vacante fara carantina, dar nu pentru toti

Calatoriile corona-free

Un nou trend pe piata vacantelor de vara - calatoriile corona-free.

Mai multi operatori se gandesc sa organizeze vacanta intr-un "cerc de siguranta", iar o companie turistica olandeza deja vinde pachete de vacanta, decoamdata doar in trei hoteluri proprii din statiunea mediteraneana Antalya.

Vacantele la mare, unde este necesar sa respecti o distanta de 1,5 metri si sa porti o masca, nu este o vacanta.

Pornind de la aceasta premiza mai multi mari operatori vor face posibile vacantele fara carantina, dar cu anumite conditii.

Initial zborurile se vor efectua doar din unele hub-uri europene ca Amsterdam si Frankfurt iar singura conditie pentru aceste pachete de calatorie este sa nu parasiti hotelul in timpul sederii.

Avand in vedere traditia vacantelor all-inclusive - pentru multi poate fi o conditie destul de usoara. De obicei, turistii nu parasesc hotelul, atunci cand isi pot satisface toate nevoile - de la mancare si bauturi la divertisment.

Monitorizam toate ofertele si din regiunea noastra - iar imediat ce apar le vom publica aici.

Corendon

CDPrima pasare este Corendon, operatorul de vacante european. Clientii Corendon vor zbura din aeroportul Amsterdam AMS catre Antalya cu propriile avioane operate de Corendon Dutch Airlines, dupa ce vor trece testul Covid-19 cu plata a 50 de euro.

Corendon este un grup de companii turistice si aeriene din care fac parte Corendon Airlines Europe, Corendon Dutch Airlines si Corendon Airlines - care pana la criza zbura si din Romania.

Toti turistii la sosirea in Antalya vor fi transportati la hotel, si ulterior deserviti pe toata durata sejurului de catre personalul care a trecut testul COVID-19 fara a intra in contact cu cineva neverificat.

Operatorul turistic are in vedere posibilitatea de a organiza pachete similare de vacanta in hotelurile operatorulii din statiunea spaniola Ibiza, Insula Curacao din Caraibe si insula italiana Sardinia.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Antalya
AnimaWings Bucuresti 09 Oct 21 A2 2001 Direct AnimaWings Antalya 14 Oct 21 5 zile Direct de la €292 Verifica pretul