Cea mai noua companie low-cost - Wizz Air Abu Dhabi

Wizz Air a fondat o noua companie aeriana cu baza pe Aeroportul International Abu Dhabi - o asociere comuna cu Holding-ul ADDH.

Aceasta va incepe sa zboare la inceputul anului 2021 cu doua aeronave Airbus A321neo, crescand la 50 de aeronave in urmatorii 10 ani.

Zboruri directe noi Wizz Air din Abu Dhabi

Noul transportator aerian, numit Wizz Air Abu Dhabi, reprezinta primul certificat de operator aerian pe care Wizz Air l-a primit in afara Europei. 

Noii companii i-a fost atribuit codul IATA "5W", iar codul ICAO - "WAZ".

Wizz Air Abu Dhabi va opera initial 6 zboruri directe din Abu Dhabi impreuna cu alte 5 rute operate de Wizz Air Ungaria.

Noua companie aeriana este lansata in conditiile in care concurentul direct, o alta noua companie - Air Arabia Abu Dhabi, incepe operatiunile in iulie cu zboruri catre Alexandria si Sohag in Egipt.

Air Arabia va concura direct cu Wizz Air pe rutele dintre capitala Emiratelor Unite si Alexandria.

Zboruri operate de "Wizz Air Abu Dhabi"

Noile zboruri vor incepe in octombrie si vor fi operate conform programului de mai jos. Orarul poate fi modificat ulterior.

Zboruri directe noi Start Frecventa Zboruri concurente
Abu Dhabi - Erevan 16-Ian 2  
Abu Dhabi - Larnaca 16-Ian 2  
Abu Dhabi - Alexandria 15-Ian 3  Air Arabia Abu Dhabi
Abu Dhabi - Kutaisi 17-Ian 2  
Abu Dhabi - Atena 15-Ian 3 Etihad Airways
Abu Dhabi - Odesa 17-Ian 2  
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Odesa ⇄ Abu Dhabi
Wizz Air Abu Dhabi Odesa 28 Iun 21 5W 7002 Direct Wizz Air Abu Dhabi Abu Dhabi 05 Iul 21 7 zile Direct de la €124 Verifica pretul

Abu Dhabi AUH

Abu Dhabi AUH
Aeroportul International Abu Dhabi (araba: مطار أبو ظبي الدولي) este un aeroport international din Emiratul Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite. Aeroportul, situat la 30,6 km (19,6 km) la est de orasul Abu Dhabi, este cel de-al doilea ca ma... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
AI
MS
EY
PA
IX

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular