Wizz Air ajusteaza programul zborurilor din Chisinau …

Wizz Air ajusteaza programul zborurilor din Chisinau pe fondul razboiului din Ucraina

Wizz Air ajusteaza programul zborurilor din Chisinau pe fondul razboiului din Ucraina

Cel mai mare operator dupa numarul de destinatii din Moldova, Wizz Air, a anuntat ajustari de program pentru cursele sale din Chisinau. Noutatea vine dupa o luna de cand operatorul a redeschis baza din Moldova.

Modificarile sunt operate in legatura cu starea de siguranta generata de razboiul pornit de Rusia impotriva Ucrainei.

Aeronavele Wizz Air nu vor mai ramane pe noapte in Aeroportul Chisinau KIV, tehnic acest lucru insemnand o suspendare a bazei sale operationale, si vor opera doar "in trecere".

Modificarile de orar nu sunt dramatice dar esentiale. Cursele mai putin solicitate (Larnaca si Torino) au fost anulate complet, unele curse vor fi operate incepand cu martie 2023.

Ajustarile nu vor afecta considerabil fluxul de pasageri, destinatiile Wizz fiind operate si de alte companii - FlyOne, HiSky si Air Moldova. Dar vor afecta pasagerii care au deja rezervate bilete pentru aceste curse. In acest caz pasagerii pot sa solicite rambursarea banilor sau redirectionarea spre un aeroport alternativ - in cazul dat Iasi si Bacau fiind optiunile oferite de Wizz.

La momentul editarii acestei stiri schimbarile inca nu sunt definitive si au loc dinamic. Pentru a vedea programul actualizat vezi mai jos toate zborurile operate de Wizz din KIV MD si acceseaza pagina zborului direct.

 

Inca o data atentionam calatorii care rezerva direct pe site-ul wizzair.com - multe curse sunt de fapt operate din/spre Iasi si Bacau. Adica daca cauti, de exemplu, bilete pentru cursa Chisinau - Larnaca - wizz nu iti va spune ca nu sunt zboruri dar iti va afisa zboruri din Iasi.

Articole similare

Air Moldova va zbura direct Chisinau - Batumi, Georgia
Air Moldova va zbura direct Chisinau - Batumi, Ge…
Ce se intampla cu compania aeriana Air Moldova?
Ce se intampla cu compania aeriana Air Moldova?
Destinatie veche, operator nou - Aeroitalia va zbura direct Bucuresti - Florenta
Destinatie veche, operator nou - Aeroitalia va zb…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2022