Wizz Air lanseaza primul zbor direct Bucuresti - Sankt Petersburg

Primul zbor direct Bucuresti - Sank Petersburg

Wizz Air isi extinde dinamic aria de acoperire in Rusia cu 4 zboruri directe noi din Sankt Petersburg, inclusiv primul zbor direct low-cost spre Bucuresti.

Zborul nou incepe sa fie operat pe 3 martie 2021 cu o frecventa de 2 ori pe saptamana.

Sankt-Petersburgul este o atractie cu renume mondial si o destinatie foarte solicitata, daca vrei sa prinzi bilete cu acest tarif extra-redus trebuie sa rezervi ca si pentru alte destinatii populare - minimum 6 luni inainte de zbor.

Merita de mentionat ca Bucuresti - Sankt Petersburg este primul zbor direct din istorie care leaga cele 2 orase.

Sankt Petersburg - capitala nordica a Rusiei

Sankt Petersburg, Rusia

Sankt Petersburg este cel mai nordic oras din Europa cu peste 1 milion de locuitori.

Centrul sau istoric maiestuos este un muzeu in aer liber si este inclus in patrimoniul universal UNESCO.

Orasul se afla in delta raului Neva iar numeroasele canale, poduri si cheiuri din granit ii ofera un farmec de neconfundat.

Din totalul celor 300 de poduri, noua sunt basculante, adica se deschid deasupra Nevei.

Coborarea si ridicarea podurilor pentru a permite navelor sa traverseze orasul este una dintre cele mai spectaculoase privelisti si o atractie turistica inedita.

Noptile Albe sunt o alta atractie a orasului. Capitala nordica a Rusiei se afla langa Cercul Polar de Nord, la aceeasi latitudine cu orasele Helsinki, Stockholm si Oslo, ceea ce face ca amurgul sa dureze toata noaptea in mai, iunie si iulie.

Zboruri directe spre Rusia

Din Romania spre Rusia mai exista in prezent 1 zbor direct pe ruta Bucuresti - Moscova operat de compania aeriana nationala din Rusia - Aeroflot. Orarul intensiv demonstreaza ca exista un numar destul de mare de calatori intre cele 2 tari.

Orar si frecventa Bucuresti - Sankt Petersburg

Ruta Zile Start Pret medium
Bucuresti (OTP) -  St. Petersburg (LED) Luni, Miercuri, Vineri 3 martie 2021 79 EUR (o directie)

Acesta este zborul Wizz cu numarul 51 din Bucuresti.

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Oferte fierbinti dus-intors


Informatii aeroporturi

Bucharest OTP

Bucharest OTP

Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai mare aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) nord de centrul orasului Bucuresti. Aeroportul serv...Detalii

Saint-Petersburg LED

Sankt-Petersburg LED

Aeroportul Pulkovo a fost deschis oficial la 24 iunie 1932, ca aeroport intern de stat. In prezent Pulkovo este cel de-al 4-lea aeroport cel mai aglomerat din Rusia si din statele post-sovietice. P...Detalii

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.