Wizz Air lanseaza primul zbor direct din Romania spre Las Palmas de Gran Canaria

Primul zbor direct Bucuresti - Las Palmas de Gran Canaria

Chiar daca sunt unele dintre cele mai indepartate destinatii, Insulele Canare devin tot mai populare in Romania. Raspunzand cererii in crestere Wizz Air lanseaza in premiera absoluta primul zbor direct Bucuresti - Las Palmas de Gran Canaria.

Acesta este a 2-lea zbor din Romania spre Canare, primul fiind cel din Bucuresti spre Tenerife. Conform datelor furnizate de sistemele globale de rezervari numarul de calatori cu escala spre Gran Canaria din Bucuresti a fost unul considerabil, chiar si in perioada pandemiei.

Zborul direct Wizz Air Bucuresti - Las Palmas va fi initial operat o data pe saptamana conform programului de mai jos (acesta poate fi modificat ulterior). Distanta aeriana - 4 096 km, durata medie de zbor - 6 ore 10 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
W6 Bucuresti - Las Palmas de Gran Canaria 6 noiembrie Sambata
14:35 - 18:45*
W6 Las Palmas de Gran Canaria - Bucuresti 6 noiembrie Sambata
19:25 - 02:25*

*Orele sunt locale pentru fiecare aeroport. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Las Palmas de Gran Canaria
Wizz Air Bucuresti 13 Noi 21 W6 3147 Direct Wizz Air Las Palmas de Gran Canaria 20 Noi 21 7 zile Direct de la €128 Verifica pretul
Plaja in Gran Canaria

Biletele de avion pentru noul zbor direct sunt deja puse in vanzare online si pot fi rezervate cu preturi de la 49 euro/sens.

Zborul spre Las Palmas este cel mai lung zbor din Romania dupa Tenerife si Canada iar pretul de 49 euro este promotional si credem ca urmeaza sa fie ajustat ulterior dupa tarifele spre Tenerife.

Pana atunci calatorii din Romania au ocazia sa-si rezerve bilete super ieftine pentru o super destinatie in sezonul rece al anului!

Gran Canaria este una dintre cele 7 insule care formeaza Arhipelagul Insulelor Canare.

Insula este una dintre cele mai populare destinatii printre turistii din Europa si mai este cunoscuta ca "Micul Continent" datorita varietatii de zone climatice.

Din varful unui munte inzapezit poti sa ajungi peste o ora in mijlocul unui desert cu dune asemanator cu cel din Sahara, iar dupa inca o ora poti sa fii deja in mijlocul unei paduri tropicale cu plantatii de bananieri si rodii.

Las Palmas LPA

Las Palmas LPA
Aeroportul Gran Canaria, cunoscut uneori si sub denumirea de Aeroportul Gando (in spaniola: Aeropuerto de Gran Canaria), este un aeroport pentru pasageri si marfuri pe insula Gran Canaria. Este un aeroport important din reteaua de transport aerian... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
AF
RC
EI
OS
UX