Wizz Air lanseaza primul zbor direct din …

Wizz Air lanseaza primul zbor direct din Romania spre Las Palmas de Gran Canaria

Wizz Air lanseaza primul zbor direct din Romania spre Las Palmas de Gran Canaria

Chiar daca sunt unele dintre cele mai indepartate destinatii, Insulele Canare devin tot mai populare in Romania. Raspunzand cererii in crestere Wizz Air lanseaza in premiera absoluta primul zbor direct Bucuresti - Las Palmas de Gran Canaria.

Acesta este a 2-lea zbor din Romania spre Canare, primul fiind cel din Bucuresti spre Tenerife. Conform datelor furnizate de sistemele globale de rezervari numarul de calatori cu escala spre Gran Canaria din Bucuresti a fost unul considerabil, chiar si in perioada pandemiei.

Zborul direct Wizz Air Bucuresti - Las Palmas va fi initial operat o data pe saptamana conform programului de mai jos (acesta poate fi modificat ulterior). Distanta aeriana - 4 096 km, durata medie de zbor - 6 ore 10 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
București - Las Palmas de Gran Canaria 6 noiembrie Sambata
14:35 - 18:45*
Las Palmas de Gran Canaria - București 6 noiembrie Sambata
19:25 - 02:25*

*Orele sunt locale pentru fiecare aeroport. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului.

Plaja in Gran Canaria

Biletele de avion pentru noul zbor direct sunt deja puse in vanzare online si pot fi rezervate cu preturi de la 49 euro/sens.

Zborul spre Las Palmas este cel mai lung zbor din Romania dupa Tenerife si Canada iar pretul de 49 euro este promotional si credem ca urmeaza sa fie ajustat ulterior dupa tarifele spre Tenerife.

Pana atunci calatorii din Romania au ocazia sa-si rezerve bilete super ieftine pentru o super destinatie in sezonul rece al anului!

Gran Canaria este una dintre cele 7 insule care formeaza Insulele Canare (afla mai multe aici: Insulele Canare - destinatia perfecta in orice anotimp ).

Insula este una dintre cele mai populare destinatii printre turistii din Europa si mai este cunoscuta ca "Micul Continent" datorita varietatii de zone climatice.

Din varful unui munte inzapezit poti sa ajungi peste o ora in mijlocul unui desert cu dune asemanator cu cel din Sahara, iar dupa inca o ora poti sa fii deja in mijlocul unei paduri tropicale cu plantatii de bananieri si rodii.

Articole similare

IATA: 2023 - cel mai sigur an in toata istoria aviatiei civile
IATA: 2023 - cel mai sigur an in toata istoria av…
Zbor direct nou Chisinau – Hamburg cu HiSky din mai 2024
Zbor direct nou Chisinau – Hamburg cu HiSky din m…
Wizz Air reia zborurile directe din Chisinau spre Budapesta si Venetia
Wizz Air reia zborurile directe din Chisinau spre…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate