Wizz Air lanseaza primul zbor direct din Iasi spre capitala Spaniei

Primul zbor direct Wizz Iasi - Madrid

Wizz Air a anuntat despre lansarea primului zbor direct Iasi - Madrid. Judecand dupa numarul de calatori cu escala spre aceasta destinatie - ruta este una mult asteptata si promite sa se bucure de succes.

Exista o cerere mare de calatorii spre Madrid si din Republica Moldova (la momentul publicarii acestei stiri se zboara doar spre Barcelona si din Chisinau).

Noul zbor direct va fi operat conform programului de mai jos. Distanta aeriana - 2 590 km, durata medie de zbor - 3 ore. Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Zbor Direct Start Frecventa
W6 Iasi - Madrid 2 decembrie Joi, Duminica
W6 Madrid - Iasi 2 decembrie Joi, Duminica

Biletele de avion pentru noua cursa aeriana sunt deja puse in vanzare si pot fi rezervate cu preturi de la 49 euro/sens.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Iasi ⇄ Madrid
Wizz Air Iasi 02 Dec 21 W6 3691 Direct Wizz Air Madrid 09 Dec 21 7 zile Direct de la €114 Verifica pretul

Madrid este una dintre cele mai populare destinatii atat pentru turisti cat si pentru lucratorii migranti.

Mai mult de atat, aeroportul Barajas este unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa si un nod de transport aerian important - de aici ajungi usor spre orice parte a globului, inclusiv America Latina.

Iasi IAS
Iasi IAS
Aeroportul International Iasi este un aeroport situat in Iasi, Romania, la 8 km (5 mi) est de centrul orasului. Unul dintre cele mai vechi aeroport... Vezi detalii
Madrid MAD
Madrid MAD
Aeroportul Adolfo Suárez Madrid – Barajas (in spaniola: Aeropuerto Adolfo Suárez Madrid-Barajas), cunoscut in mod obisnuit ca Aeroportul Madrid – B... Vezi detalii