Frecventa sporita a zborurilor Tg-Mures - Budapesta

Budapesta, Ungaria

Wizz Air isi extinde operatiunile din Targu Mures. Incepand cu 27 octombrie 2019, zborurile directe catre si din Budapesta vor fi operate zilnic.

Targu Mures este primul oras din Romania din care a decolat Wizz Air, zborul Targu Mures - Londra Luton in 2006, fiind de fapt primul zbor al companiei low-cost din Romania.

Programul poate suferi modificari ulterior, pentru orar actualizat accesati pagina zborului: Targu Mures - Budapesta

In prezent, reteaua Wizz din Targu Mures consta din patru rute catre trei tari, iar numarul de pasageri transportati din 2006 pana in prezent este de 2,2 milioane. Frecventa crescuta a zborurilor aduce o crestere anuala de 40% a capacitatii totale de locuri din/spre Targu Mures, care in 2020 va constitui 265 000 de locuri.

Targu Mures TGM

Targu Mures - Transilvania (TGM - LRTM), Romania (RO)

Budapesta BUD

Budapesta - Liszt Ferenc (BUD - LHBP), Ungaria (HU)

Aceste 4 destinatii, pe langa zborurile directe ofera Calatorilor din Transilvania si conexiuni low-cost spre cele mai importante aeroporturi din Europa si Rusia.

Iar odata cu marirea frecventei zbrorurilor spre Budapesta se mareste si numarul destinatiilor accesibile din Targu Mures prin capitala Ungariei.

Toate zborurile low-cost din Targu Mures pot fi accesate aici: Zboruri low-cost din Targu Mures

Aeroportul din Budapesta este baza principala a gigantului maghiar si este un nod de transport important european. De aici Wizz Air zboara spre mai multe de 70 destinatii din Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si Africa.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Targu Mures ⇄ Budapesta
Wizz Air Targu Mures 05 Noi 21 W6 2486 Direct Wizz Air Budapesta 07 Noi 21 2 zile Direct de la €40 Verifica pretul

Bilete ieftine de la 29 euro pentru noile zboruri pot fi deja rezervate la agentiile partenere www.zbordirect.com.