Wizz Air reintroduce zborul direct Iasi - Catania

Catania, Sicilia

In luna iulie 2020 Wizz Air a anuntat ca scoate mai multe rute din Iasi - spre Larnaca, Billund si Catania. Iata ca la sfarsitul anului operatorul low-cost decide sa reintroduca o ruta in orarul aeroportului din Iasi.

Astfel, incepand cu luna martie 2021 Wizz Air reia zborul direct spre Catania - al doilea cel mai mare oras din Sicilia si centrul industrial, logistic si comercial al Siciliei.

Aeroportul Catania-Fontanarossa este cel mai mare aeroport din sudul Italiei.

 Zbor direct Start Frecventa
Iasi - Catania  28 Martie Miercuri, Duminica

Orarul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Iasi ⇄ Catania
Wizz Air Iasi 24 Oct 21 W6 3681 Direct Wizz Air Catania 27 Oct 21 3 zile Direct de la €19 Verifica pretul

Catania, situata la la poalele vulcanului pitoresc Etna pe tarmul Marii Ionice, este una dintre cele mai importante destinatii din Italia.

Aici se afla si centrul unei mari comunitati de romani, care constituie o mare parte a traficului aerian pe aceasta directie.

Spre Sicilia din Romania mai sunt disponibile zborurile directe Bucuresti - Catania, Bacau - Catania, Bucuresti - Palermo.

Catania CTA

Catania CTA
Aeroportul Catania – Fontanarossa (italian: Aeroporto Internazionale Vincenzo Bellini di Catania-Fontanarossa), cunoscut si sub numele de Aeroportul Vincenzo Bellini, este un aeroport international de 2,3 NM (4,3 km; 2,6 mi) sud-vest de Catania, a... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
3O
AF
KM
EN
BT