Wizz Air reia zborurile directe din Iasi …

Wizz Air reia zborurile directe din Iasi spre Billund si Larnaca

Wizz Air reia zborurile directe din Iasi spre Billund si Larnaca

Compania aeriana Wizz Air a anuntat reluarea zborurilor directe din Iasi spre Larnaca, Cipru si Billund, Danemarca.

Aceste curse directe au fost anterior suspendate si transferate pe aeroportul Bacau. Dupa cum se pare, volumul de rezervari din Bacau nu a corespuns asteptarilor operatorului si Wizz Air a decis sa le aduca inapoi in Iasi.

Ruta directa spre Billund are o cerere mare de transport, aceasta fiind unica cursa aeriana din regiunea Moldovei spre Danemarca, dar totusi cererea nu este suficient de mare pentru o extindere - Wizz Air va zbura spre Billund doar din Iasi.

Cipru este o destinatie populara de vacanta, dar si locul unde muncesc mii de lucratori migranti si expati. Frecventa de 2 ori pe saptamana din Iasi se explica prin disponibilitatea unor zboruri alternative - din Chisinau (Wizz Air) si Bacau (Blue Air) (incepand cu martie 2021).

Zbor direct Start Frecventa
Iași - Billund  30 Martie Marti, Joi, Sambata
Iași - Larnaca  28 Martie Joi, Duminica

Orarul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Zborul direct Bacau - Billund ramane activ pana pe 21 martie, ulterior nu va mai fi operat. Zborul direct Bacau - Larnaca este in continuare operat de Blue Air, incepand cu 30 martie.

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023