Wizz Air reia zborurile directe din Iasi spre Billund si Larnaca

Compania aeriana Wizz Air a anuntat reluarea zborurilor directe din Iasi spre Larnaca, Cipru si Billund, Danemarca.

Aceste curse directe au fost anterior suspendate si transferate pe aeroportul Bacau. Dupa cum se pare, volumul de rezervari din Bacau nu a corespuns asteptarilor operatorului si Wizz Air a decis sa le aduca inapoi in Iasi.

Ruta directa spre Billund are o cerere mare de transport, aceasta fiind unica cursa aeriana din regiunea Moldovei spre Danemarca, dar totusi cererea nu este suficient de mare pentru o extindere - Wizz Air va zbura spre Billund doar din Iasi.

Cipru este o destinatie populara de vacanta, dar si locul unde muncesc mii de lucratori migranti si expati. Frecventa de 2 ori pe saptamana din Iasi se explica prin disponibilitatea unor zboruri alternative - din Chisinau (Wizz Air) si Bacau (Blue Air) (incepand cu martie 2021).

Zbor direct Start Frecventa
Iasi - Billund  30 Martie Marti, Joi, Sambata
Iasi - Larnaca  28 Martie Joi, Duminica

Orarul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Iasi ⇄ Larnaca
Wizz Air Iasi 14 Oct 21 W6 3693 Direct Wizz Air Larnaca 17 Oct 21 3 zile Direct de la €39 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Iasi ⇄ Billund
Wizz Air Iasi 02 Oct 21 W6 3695 Direct Wizz Air Billund 09 Oct 21 7 zile Direct de la €142 Verifica pretul

Zborul direct Bacau - Billund ramane activ pana pe 21 martie, ulterior nu va mai fi operat. Zborul direct Bacau - Larnaca este in continuare operat de Blue Air, incepand cu 30 martie.

Iasi IAS

Iasi IAS
Aeroportul International Iasi este un aeroport situat in Iasi, Romania, la 8 km (5 mi) est de centrul orasului. Unul dintre cele mai vechi aeroporturi acreditate din Romania, Aeroportul Iasi este al patrulea aeroport cel mai aglomerat din Romania... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
OS
LH
H4
A2
0B

Billund BLL
Billund BLL
Aeroportul Billund (in daneza: Billund Lufthavn) este un aeroport din Danemarca. Situat la 1 mile nautice (1,9 km; 1,2 mi) nord-est de Billund, ace... Vezi detalii
Larnaca LCA
Larnaca LCA
Aeroportul International Larnaca - Glafcos Clerides este un aeroport international situat la 4 km (2,5 km) sud-vest de Larnaca, Cipru. Aeroportul I... Vezi detalii