Wizz Air lanseaza primul zbor direct din Romania spre Aqaba, Iordania

Primul zbor direct Bucuresti - Aqaba

Wizz Air a anuntat lansarea primului zbor direct din Bucuresti spre Aqaba, Iordania incepand cu iarna anului 2021. Aceasta este 2-a cursa aeriana din Romania spre Iordania, prima fiind Bucuresti - Amman.

Zborul direct Wizz Air Bucuresti - Aqaba va fi operat incepand cu 15 decembrie conform programului de mai jos. Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Distanta aeriana -  1 840 km, durata medie de zbor - 2 ore 55 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
W6 Bucuresti - Aqaba 15 decembrie Miercuri, Sambata
W6 Aqaba - Bucuresti 15 decembrie Miercuri, Sambata

Biletele de avion pentru noul zbor direct sunt puse in vanzare si pot fi rezervate online cu preturi incepand de la 39 euro/sens.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Aqaba
Wizz Air Bucuresti 08 Ian 22 W6 3017 Direct Wizz Air Aqaba 15 Ian 22 7 zile Direct de la €29 Verifica pretul

Aqaba este o destinatie noua pentru Wizz Air, operatorul lansandu-se aici cu zboruri spre 4 destinatii - Viena, Roma, Budapesta si Bucuresti.

Orasul este situat pe tarmul Marii Rosii, se intinde pe 27 km de litoral si a devenit rapid o destinatie turistica majora atat pentru vizitatorii locali, cat si pentru cei internationali.

In comparatie cu statiunile egiptene, statiunea din Regatul Iordaniei, in afara de o vacanta la mare, ofera turistilor si experiente si peisaje unice fiind amplasata langa peisajele lunare din Wadi Rum si minunile arhitecturale antice din Petra.

Bucharest OTP
Bucharest OTP
Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai mare aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) n... Vezi detalii
Aqaba AQJ
Aqaba AQJ
Aeroportul Aqaba - cunoscut si sub numele de Aeroportul King Hussein Int'l❳ (araba: مطارالملك الحسين الدولي) este un aeroport situat in vecinatatea... Vezi detalii
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.