Wizz Air isi confirma intentia de a opera din Bacau spre Bologna

Airbus A320 Wizz Air in Bologna

Odata cu relaxarea restrictiilor companiile aeriene se dezmortesc si reanimeaza unele rute suspendate in perioada pandemiei. Wizz Air a publicat in sfarsit tarifele pentru zborul direct Bacau - Bologna, cursa abandonata anterior de Blue Air.

Noul zbor direct Wizz Air va fi operat conform programului de mai jos. Distanta aeriana: 1 235 km, durata medie de zbor: 1 ora 20 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
W6 Bacau - Bologna 11 iulie Miercuri, Duminica
14:10 - 15:30
W6 Bologna - Bacau 11 iulie Miercuri, Duminica
16:00 - 19:10

Orarul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat acceseaza pagina zborului direct. Orele sunt locale pentru fiecare aeroport.

Biletele de avion pentru noua ruta sunt puse in vanzare si pot fi rezervate online cu preturi de la 39 euro/sens.

Wizz Air a inceput operatiunile din Bacau relativ recent, fiind a doua companie aeriana care opereaza zboruri programate din Aeroportul George Enescu. Impreuna cu Bologna, la momentul publicarii, aceasta are in portofoliu 10 rute din Bacau.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bacau ⇄ Bologna
Wizz Air Bacau 20 Oct 21 W6 3913 Direct Wizz Air Bologna 27 Oct 21 7 zile Direct de la €29 Verifica pretul
Bacau BCM
Bacau BCM
Aeroportul Bacau este un aeroport international situat la 5 km distanta de centrul orasului Bacau. Aeroportul a fost mult timp baza pentru Blue Air... Vezi detalii
Bologna BLQ
Bologna BLQ
Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi (italiana: Aeroporto di Bologna-Guglielmo Marconi) este un aeroport international care serveste orasul Bologna... Vezi detalii