Primul zbor direct din Suceava spre Tel …

Primul zbor direct din Suceava spre Tel Aviv, Israel cu Wizz Air

Primul zbor direct din Suceava spre Tel Aviv, Israel cu Wizz Air

Cea mai mare companie aeriana din Romania - Wizz Air - isi continua expansiunea pe Aeroportul Stefan cel Mare din Suceava. Incepand cu ianuarie 2023 low-costerul va lega Suceava cu capitala Israelului - Tel Aviv.

Acesta este primul zbor direct din istorie dintre Salcea si Ben Gurion.  Este evident ca operatorul mizeaza inclusiv pe un flux sporit de pasageri din Ucraina, care au ramas fara transport aerian din cauza razboiului, Tel Aviv fiind o destinatie majora pentru ucraineni.

Zborul direct Suceava - Tel Aviv-Yafo - Suceava va fi operat conform programului de mai jos. Durata medie de zbor - 3 ore, distata aeriana aproximativa - 1 885 km.

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Zbor Direct Start Frecventa
Suceava - Tel Aviv 9 ianuarie Luni, Vineri
Tel Aviv - Suceava 9 ianuarie Luni, Vineri

Tarifele pentru noua cursa aeriana sunt deja publicate iar biletele pot fi rezervate pe site-ul companiei aeriene sau ale agentiilor partenere. Preturile pornesc de la 40 eur/sens.

La momentul publicarii acestei stiri Wizz opereaza un numar impresionant de 18 zboruri directe din Suceava, o mare parte din care au fost lansate in 2022.

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023