Wizz Air lanseaza primul zbor direct din Chisinau spre Abu - Dhabi

Primul zbor direct Chisinau - Abu Dhabi

Wizz Air Abu Dhabi si-a confirmat intentia anuntata anterior de a veni in Moldova. Subsidiara orientala a Wizz Air lanseaza in premiera absoluta ruta directa Abu Dhabi - Chisinau incepand cu toamna anului 2021.

Acesta este primul zbor direct care va lega Chisinaul de capitala Emiratelor Arabe Unit si unicul zbor din Moldova Spre Emirate.

Zborul direct Abu Dhabi - Chisinau va fi operat conform programului de mai jos. Distanta aeriana: 3 382 km, durata medie de zbor: 4 ore 40 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
5W Abu Dhabi - Chisinau 4 septembrie Marti, Sambata
16:30 - 20:40
5W Chisinau - Abu Dhabi 4 septembrie Marti, Sambata
21:15 - 02:55

Orarul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat acceseaza pagina zborului direct. Orele sunt locale pentru fiecare aeroport.

Biletele de avion pentru noua ruta sunt puse in vanzare si pot fi rezervate online cu preturi de la 129 euro/sens.

Wizz Air Abu Dhabi va zbura si spre spre Odesa, incepand cu octombrie a acestui an.

Zborul direct Odesa - Abu Dhabi urmeaza sa fie alternativa low-cost pentru cei din Chisinau. In Odesa sunt taxe aeroportuare, si corespunzator, preturi la bilete de 2 ori mai mici.

Wizz Air Abu Dhabi intentioneaza sa devina unul dintre principalii operatori in Emirate si isi extinde reteaua cu pasi siguri, avand intentia sa ajunga din Abu Dhabi mai departe, in India si China.

Wizz Air Abu Dhabi
Wizz Air Abu Dhabi
IATA: 5W ICAO: WAZ Emiratele Arabe Unite
Wizz Air Abu Dhabi este o companie aeriana low-cost cu baza principala in Aeroportul International Abu Dhabi. Compania aeriana este o societate mixta cu compania de stat Abu Dhabi Developmental Hol... Vezi detalii
Chisinau KIV
Chisinau KIV
Aeroportul International Chisinau este situat la 13 km sud-est de centrul Chisinaului, capitala Republicii Moldova. Este singurul aeroport din tara... Vezi detalii
Abu Dhabi AUH
Abu Dhabi AUH
Aeroportul International Abu Dhabi (araba: مطار أبو ظبي الدولي) este un aeroport international din Emiratul Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Un... Vezi detalii