Wizz Air lanseaza inca 3 zboruri directe …

Wizz Air lanseaza inca 3 zboruri directe din Chisinau

Wizz Air lanseaza inca 3 zboruri directe din Chisinau

Noutati excelente de la unica companie low-cost din Moldova - Wizz Air vine cu inca o aeronava pe Aeoportul International Chisinau si 3 zboruri directe noi din Moldova spre cele mai solicitate destinatii!

Larnaca, Praga, Torino sunt noile destinatii accesibile pentru Calatorii din Chisinau.

Noile rute ajung la Chisinau in Decembrie impreuna cu un avion nou al companiei ungare si cu o frecventa sporita a celor mai solicitate zboruri existente.

Anul 2019 este cel mai plin de evenimente din toata istoria pe piata de transporturi aeriene low-cost din Moldova. Impreuna cu Verona si Viena, Wizz Air marcheaza 5 zboruri directe noi, spre unele dintre cele mai importante si populare destinatii din Europa. Odata cu startul noilor operatiuni in Decembrie compania va avea in portofoliu 18 curse directe din/spre Chisinau.

Destinatii directe noi

Praga, Republica Ceha

Aceasta este probabil cea mai asteptata destinatie de Calatorii din Chisinau, care pana acum puteau ajunge in capitala Cehiei doar cu escala sau cu autocarul

Praga este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa si destinatia ideala pentru un city-break, o calatorie romantica sau ca poarta de acces in Republica Ceha.

Larnaca, Cipru

Nu mai trebuie sa pleci la Iasi pentru a zbura direct si ieftin spre poarta Ciprului.

Una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Europa este acum la distanta de 2 ore si 39 euro - direct din Chisinau.

Biletele ieftine pentru aceasta destinatie se vand cu mult timp inainte de zbor, daca ai de gand sa vizitezi insula Afroditei iti recomandam sa rezervi din timp

Torino, Italia

Torino este unul dintre cele mai importante orase din Nordul Italiei si un important centru industrial, cunoscut in mod deosebit in industria automobilistica, ca sediu al companiei Fiat.

Situata in mijlocul muntilor Alpi, capitala Piemontului se lauda cu o bogata mostenire istorica si culturala, fiind recunoscuta pentru numeroasele sale galerii, biserici, palate, muzee si parcuri deosebit de frumoase.

Preturi la bilete

Preturile la bilete, ca si pentru toate cursele Wizz Air din Chisinau, pornesc de la 29-39 euro/directie. Dar, locurile  cu tarif redus se vand in mediu cu 2-3 luni inainte de zbor, pentru sezonul inalt - mult mai devreme.

Daca iti rezervi locurile din timp poti sa zbori direct din Chisinau pana la oricare din cele 3 destinatii noi cu pana la 89 euro tur-retur - ceea ce este un pret extraordinar pentru o calatorie cu avionul.

Orar zboruri noi

Ruta Start Durata Zile
KIV → PRG 18.12.2019 2h 15m Miercuri, Duminica
KIV → LCA 20.12.2019 2h 15m Luni, Vineri
KIV → TRN 21.12.2019 2h 50m Marti, Sambata

Noile aeroporturi accesibile direct din Chisinau sunt baze ale operatorilor low-cost Wizz Air si Ryanair si noduri importante de transport aerian. Noile zboruri directe ofera Calatorilor din Chisinau si conexiuni low-cost noi spre cele mai importante destinatii din Europa, dar si mai departe.

Frecventa mai mare a zborurilor

Incepand cu Decembrie 2019 operatorul low-cost isi mareste si flota de aeronave in Chisinau - mai aduce 1 avion nou Airbus A320 si mareste frecventa saptamanala a zborurilor pe rutele existente:

  • Verona, Italia - 4 zboruri
  • Roma, Italia - 5 zboruri
  • Londra, Marea Britanie - 12 zboruri
  • Bologna, Italia - 4 zboruri
  • Bruxelles, Belgia - 3 zboruri
  • Dortmund, Germania - 3 zboruri
  • Viena, Austria - 3 zboruri
  • Memmingen, Germania - 3 zboruri

Articole similare

Cum sa-ti organizezi singur o vacanta in Maldive - Ghid de calatorie
Cum sa-ti organizezi singur o vacanta in Maldive …
FlyOne va zbura direct din Moldova spre Dubai si Heathrow
FlyOne va zbura direct din Moldova spre Dubai si …
Wizz Air se extinde in Belgrad - 5 zboruri directe noi
Wizz Air se extinde in Belgrad - 5 zboruri direct…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023