Inca un zbor direct din Chisinau spre Eindhoven, Olanda

Aeroportul Eindhoven, Tarile de Jos

Wizz Air lanseaza inca un zbor direct din Chisinau spre Eindhoven - poarta low-cost a Tarilor de Jos. Asftel, incepand cu vara acestui an 2 companii aeriene vor opera pentru prima data zboruri spre aceasta noua destinatie.

Eindhoven nu este tocmai o destinatie turistica dar este o destinatie importanta pentru lucratorii migranti si un nod de transport major, aflandu-se la intersectia a 3 tari - Olanda, Belgia si Germania.

In 2020 (in plina pandemie) s-a inregistrat un numar destul de mare de pasageri cu escala spre Eindhoven din Moldova, iar acest lucru  nu a trecut neobservat. Spre Eindhoven va zbura si FlyOne (Zboruri directe noi din Chisinau cu FlyOne), incepand cu 3 iunie, Joi si Duminica.

Preturile la bilete pentru noul zbor pornesc de la 49 euro, biletele sunt deja puse in vanzare si pot fi rezervate la agentiile partenere.

Zborul direct Chisinau - Eindhoven cu Wizz Air va fi operat incepand cu 29 martie, distanta aeriana -  1 775 km, durata de zbor - 2 ore 40 minute.

Zbor direct Start Frecventa
Chisinau - Eindhoven 29.03 Luni, Vineri
Eindhoven - Chisinau 29.03 Luni, Vineri

Chisinau KIV

Chisinau KIV
Aeroportul International Chisinau este situat la 13 km sud-est de centrul Chisinaului, capitala Republicii Moldova. Este singurul aeroport din tara care gestioneaza zboruri de pasageri programate. Acesta serveste ca baza operaționala pentru Air Mo... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
W6
9U
LH
5F
RO

Eindhoven EIN

Eindhoven EIN
Aeroportul Eindhoven este un aeroport situat la 7,6 km la vest de Eindhoven, Olanda. In ceea ce priveste numarul de pasageri deserviti, acesta este cel de-al doilea aeroport ca marime din Netherlandsafter Schiphol. Aeroportul este folosit atat de... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
FR
HV
PC
XQ
W6

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular