Wizz Air va zbura direct din Iasi spre insula Santorini

Wizz Air lanseaza in premiera absoluta primul zbor direct programat din Iasi spre insula Santorini (Thira), Grecia.

Zborul va fi operat de 2 ori pe saptamana din iunie pana in septembrie iar biletele sunt deja puse in vanzare.

Situata in partea de sud a Marii Egee, Santorini, face parte din arhipelagul Ciclade. Insula a fost creata dupa o uriasa eruptie a unui vulcan, care a avut loc in secolul al XVII-lea i.Hr.

In prezent aceasta este una dintre cele mai spectaculoase si populare destinatii din Grecia care atrage turistii mai ales datorita faimei potrivit careia in aceasta regiune s-a gasit legendara Atlantida.

Distanta aeriana Iasi - Santorini: 1 211 km, durata medie de zbor: 2 ore 10 minute. Preturile la biletele de avion Iasi - Santorini pornesc de la 80 euro / directie.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Iasi ⇄ Santorini
Wizz Air Iasi 22 Iun 22 W6 3687 Direct Wizz Air Santorini 29 Iun 22 7 zile Direct de la €81 Verifica pretul
Zbor direct Start Frecventa
W6 Iasi - Santorini 13 iunie Miercuri, Duminica

Programul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru zborul direct Iasi - Santorini - Iasi sunt deja in vanzare si pot fi rezervate pe site-urile agentiilor partenere.

Santorini JTR

Santorini JTR
Aeroportul International Santorini (Thira) este un aeroport din Santorini / Thira, Grecia, situat la nord de satul Kamari. Aeroportul serveste atat ca aeroport militar, cat si civil. Santorini este una dintre putinele Insule Ciclade cu un aeroport... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
AF
BT
OS
EI
A3