Wizz Air lanseaza un nou zbor din/spre Tel Aviv si Larnaca

Wizz Air va adauga o ruta la reteaua din Israel spre una dintre cele mai solicitate si accesibile destinatii de vacanta - Cipru. Incepand cu programul de vara operatorul low-cost va opera 2 zboruri saptamanale Tel Aviv - Larnaca si retur, urmand sa mareasca frecventa ulterior.

Noua ruta va fi lansata pe 30 martie 2021 cu zboruri de doua ori pe saptamana, care vor creste la trei zboruri incepand cu 6 mai 2021.

Aflandu-se la o distanta de doar 1 ora, Larnaca este o destinatie foarte populara si solicitata de calatorii din Tel Aviv.

In afara de noul zbor Wizz pe aceasta directie mai opereaza companiile aeriene Cyprus Airways, El Al Israel Airlines si Bluebird Airways.

Zborul va fi operat cu aeronave de tip Airbus A320, distanta aeriana: 340 km, durata medie de zbor: 1 ora 5 minute.

Zbor direct Start / Frecventa Rute concurente
W6 Tel Aviv - Larnaca 30 MAR / Marti, Sambata (Joi din 6 mai) CY LY BZ

Orarul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Tel Aviv ⇄ Larnaca
El Al Israel Airlines Tel Aviv 19 Dec 21 LY 2431 Direct El Al Israel Airlines Larnaca 23 Dec 21 4 zile Direct de la €77 Verifica pretul

Preturile incep de la 29 euro/directie iar biletele sunt deja puse in vazare si pot fi rezervate la agentiile partenere.

Wizz Air isi dezvolta constant prezenta in Tel Aviv si planifica sa-si deschida o baza operationala pe Ben Gurion. La momentul publicarii acestei stiri lowcosterul mai zboara din Tel Aviv spre Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Viena, Sofia, Varna, Budapesta, Debrecen, Milan (Malpensa), Vilnius, Katowice, Cracovia, Varsovia (Chopin), Abu Dhabi si Londra (Luton).

Tel Aviv TLV

Tel Aviv TLV
Aeroportul Ben Gurion (ebraica: נמל התעופה בן-גוריון), cunoscut in mod obisnuit prin acronimul sau ebraic sub numele de Natbag (נתב״ג), este principalul aeroport international al Israelului si cel mai aglomerat aeroport din tara, situat la margine... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
UX
A3
SU
AC
BT

Larnaca LCA

Larnaca LCA
Aeroportul International Larnaca - Glafcos Clerides este un aeroport international situat la 4 km (2,5 km) sud-vest de Larnaca, Cipru. Aeroportul International Larnaca este principala poarta internationala a Ciprului si cel mai mare dintre cele do... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
SU
A3
JU
IZ
BT