Zbor Direct vs Zbor cu Escala

Zbor Direct vs Zbor cu Escala

Cel mai preferabil mod de a zbura este, fara indoiala, zborul direct. Insa nu toate destinatiile sunt accesibile din locatia calatorului si aici vin in ajutor conexiunile de zboruri, care efectiv te duc in orice loc de pe planeta. Care sunt totusi punctele contra si pro ale acestor 2 tipuri de calatorii cu avionul?


Zbor direct

Zborul direct inseamna ca aeronava va efectua un zbor din punctul de plecare spre destinatia planificata de Pasager, fara schimburi de curse sau opriri in itinerariu. Din punctul A in punctul B zbori o data.

Pro

Zbori o data, mai putin timp petreci in aer si in aeroporturi. O data treci procedurile aeroportuare si de frontiera.

In caz de anulare sau modificare de orar este mai simplu sa schimbi biletele.

Contra

Nu sunt accesibile toate destinatiile solicitate din punctul de plecare al Pasagerului.

Pretul pentru unele zboruri directe spre destinatii indepartate poate fi mult mai scump decat zborul cu escala.


Zbor cu escala

Zborul cu escala presupune mai multe zboruri pentru a ajunge din p. A in p. B. Pe ZborDirect sunt zboruri cu maximum 1 escala, adica 2 zboruri pentru ajunge la destinatie.

Pro

Zbori acolo unde nu sunt zboruri directe. 

In cazul conexiunilor low-cost pretul poate fi si de doua ori mai mic decat pentru un zbor direct

Ai sansa sa vizitezi si alte orase pe langa orasul de destinatie. Daca doresti sa vizitezi orasul intermediar, poti opta pentru o escala mai lunga pentru a avea mai mult timp sa vizitezi locurile turistice.

Contra

Zbori de 2 ori (sau mai mult, in dependenta de unde cumperi biletul), mai mult timp petreci in aer si in aeroporturi. Escalele lungi pot fi destul de obositoare.

In cazul anularii sau modificarii unui zbor, este mai problematic sa reprogramezi itinerariul. Dar daca ati rezervat pe ZborDirect, aceasta este deja problema Agentiei.


ZborDirect recomanda sa alegeti zboruri directe pentru calatoria D-voastra, daca acestea sunt disponibile pentru itinerariul dorit, in caz contrar puteti opta pentru o escala cat mai scurta, dar suficienta pentru procedurile de control in aeroportul intermediar, timpul mimim este calculat de motorul de rezervari, dar trebuie sa va asigurati si personal de acest lucru.

Care sunt avantajele ZborDirect?

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri directe si conexiuni low-cost ca sa poti calatori acolo unde doresti - sigur, rapid si ieftin.

 • Check-in

  Inregistrarea la zbor - gratuit si automatizat

  Cu ZborDirect nu mai trebuie sa-ti aduci aminte sa faci check-in online. Noi o vom face pentru tine - automat. Cartile de imbarcare le primesti pe telefonul mobil - calatoreste modern si confortabil.

 • Rapid

  Timp minim si comoditate maxima

  Noi credem ca rezervarea online trebuie sa fie simpla si rapida. Nu conteaza cum o faci - pe calculator sau pe telefonul mobil - nu vei cheltui mai mult de 3 minute. Pentru ca noi pretuim timpul Pasagerilor nostri.

 • Minimum date

  Date personale in siguranta

  Pentru a rezerva bilete de avion vei indica doar numele si datele de nastere ale pasagerilor, fara date de identificare personale din pasaport. Pentru biletele cu check-in la aeroport gratuit te prezinti la zbor doar cu pasaportul.

 • Asistenta

  Economiseste timp si nervi

  Nu mai trebuie sa astepti minute in sir pana cand vei fi conectat la un operator. Noi suntem aici 24 ore din 24 ca sa-ti acordam asistenta pentru Rezervarea ta - pe telefon, pe Livechat sau retelele de socializare.

 • Low-cost

  Doar zboruri low-cost

  Pe zbordirect.com vei gasi doar zboruri low-cost. Ce inseamna aceasta? ZborDirect este conectat direct doar la operatori aerieni low-cost, cauta non-stop cele mai ieftine bilete de avion si ti le aduce la un click distanta.

Aboneaza-te si primeste pe email cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri