Zboruri directe neobisnuite ale unor companii obisnuite

Zboruri directe neobisnuite ale unor companii obisnuite

Zboruri directe neobisnuite ale unor companii obisnuite

In perioada pandemiei zborurile in lume nu s-au oprit complet. O mare parte din companiile aeriene cu care obisnuiam sa zburam in vacante au fost antrenate in misiuni de repatriere si aprovizionare cu echipament medical.

Acestea s-au reprofilat cu succes si au efectuat cele mai neobisnuite zboruri directe din toata istoria operatiunilor. 

Wizz Air

Transportatorul low-cost ungar a efectuat mai multe zboruri intercontinentale unice pe noile sale aeronave Airbus A321neo pentru a readuce cetatenii maghiari din Canada si Statele Unite la sfarsitul lui martie 2020.

2 aeronave au decolat din Budapesta spre patru orase din America de Nord: Chicago, Los Angeles, Miami, New York si Toronto, Canada. Avioanele s-au indreptat spre Reykjavik pentru o oprire tehnica iar ulterior cele 2 A321neos au pornit separat spre America de Nord.

Chicago ORD, SUA

Los-Angeles LAX, SUA

Toronto YYZ, Canada

Ryanair

Monrovia ROB, Liberia

Ryanair Dublin - Monrovia Ryanair in Monrovia Liberia

Ryanair a efectuat primul sau zbor direct charter catre Africa Sub-Sahariana (Liberia) - in cadrul misiunii de repatriere a cetatenilor UE. 

El-Al Israel

Perth PER, Australia

Compania israeliana a aterizat pentru prima data in Australia, zburand un Boeing 787-9 Dreamliner. Aeronava a transportat 230 de persoane din Perth catre Tel Aviv in cadrul misiunii de repatriere a cetatenilor din Israel.


Pandemia a oferit un teren de testare pentru mai multe companii aeriene pentru a verifica performantele operationale si capacitatile posibilelor zboruri extra lungi in viitor. Astfel, El Al deja planifica lansarea unui zbor direct intre Tel Aviv si Melbourne, pe o distanta de 13.736 de kilometri.

Deci e posibil. Este posibil sa zbori cu Wizz Air din Budapesta spre New York, iar de la Budapesta pana la Bucuresti e o aruncatura de bat...

Suntem siguri ca in urmatoara perioada (dupa finalizarea crizei) putem vedea miscari de extindere a unor operatori regionali spre destinatii mai indepartate.

Articole similare

Aeroitalia lanseaza primul zbor direct direct din Romania spre Comiso
Aeroitalia lanseaza primul zbor direct direct din…
Wizz Air suspenda toate zborurile directe din Chisinau incepand cu 14 martie 2023
Wizz Air suspenda toate zborurile directe din Chi…
Air Moldova anuleaza toate zborurile si biletele incepand cu 2 mai
Air Moldova anuleaza toate zborurile si biletele …
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023