Zboruri directe neobisnuite ale unor companii obisnuite

Zboruri directe neobisnuite ale unor companii obisnuite

Zboruri directe neobisnuite ale unor companii obisnuite

In perioada pandemiei zborurile in lume nu s-au oprit complet. O mare parte din companiile aeriene cu care obisnuiam sa zburam in vacante au fost antrenate in misiuni de repatriere si aprovizionare cu echipament medical.

Acestea s-au reprofilat cu succes si au efectuat cele mai neobisnuite zboruri directe din toata istoria operatiunilor. 

Wizz Air

Transportatorul low-cost ungar a efectuat mai multe zboruri intercontinentale unice pe noile sale aeronave Airbus A321neo pentru a readuce cetatenii maghiari din Canada si Statele Unite la sfarsitul lui martie 2020.

2 aeronave au decolat din Budapesta spre patru orase din America de Nord: Chicago, Los Angeles, Miami, New York si Toronto, Canada. Avioanele s-au indreptat spre Reykjavik pentru o oprire tehnica iar ulterior cele 2 A321neos au pornit separat spre America de Nord.

Chicago ORD, SUA

Los-Angeles LAX, SUA

Toronto YYZ, Canada

Ryanair

Monrovia ROB, Liberia

Ryanair Dublin - Monrovia Ryanair in Monrovia Liberia

Ryanair a efectuat primul sau zbor direct charter catre Africa Sub-Sahariana (Liberia) - in cadrul misiunii de repatriere a cetatenilor UE. 

El-Al Israel

Perth PER, Australia

Compania israeliana a aterizat pentru prima data in Australia, zburand un Boeing 787-9 Dreamliner. Aeronava a transportat 230 de persoane din Perth catre Tel Aviv in cadrul misiunii de repatriere a cetatenilor din Israel.


Pandemia a oferit un teren de testare pentru mai multe companii aeriene pentru a verifica performantele operationale si capacitatile posibilelor zboruri extra lungi in viitor. Astfel, El Al deja planifica lansarea unui zbor direct intre Tel Aviv si Melbourne, pe o distanta de 13.736 de kilometri.

Deci e posibil. Este posibil sa zbori cu Wizz Air din Budapesta spre New York, iar de la Budapesta pana la Bucuresti e o aruncatura de bat...

Suntem siguri ca in urmatoara perioada (dupa finalizarea crizei) putem vedea miscari de extindere a unor operatori regionali spre destinatii mai indepartate.

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2022