Cu 2 zboruri directe mai mult in Bacau, si 2 mai putin in Iasi

Zboruri directe noi din Bacau spre Munchen si Koln

Dupa mai mult de 10 ani de operatiuni se suspenda zborurile din Iasi spre Munchen si Koln. Blue Air mizeaza in continuare pe aeroportul din Bacau - proaspat renovat si cu o capacitate mai mare.

Cursele aeriene Iasi - Koln si Iasi - Koln sunt suspendate incepand cu noiembrie 2020, in continuare pasagerii pot sa zboare cu escala sau direct din/spre Bacau.

Zborurile noi din Bacau vor fi operate conform programului de mai jos.

Zboruri directe noi din Bacau

Itinerariu Start Zile
Bacau - Munchen 15 Decembrie Marti, Vineri
Bacau - Koln 21 Decembrie Luni, Joi

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate suferi modificari ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului corespunzator.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bacau ⇄ Koln
Blue Air Bacau 01.03.2021 0B 6821 Direct Blue Air Koln 08.03.2021 7 zile Direct de la €39 Verifica pretul

Informatii aeroporturi

Munich MUC

Munchen MUC
Aeroportul din Munchen (german: Flughafen München) este aeroportul international din Munchen, capitala Bavariei. Este cel de-al doilea aeroport cel mai aglomerat din Germania in ceea ce priveste traficul de pasageri dupa aeroportul Frankfurt si ce... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
BT
DY
0B
W6
FR

Cologne CGN

Koln CGN
Aeroportul Bonn din Köln (german: Flughafen Köln / Bonn „Konrad Adenauer”, cunoscut si sub numele de Flughafen Köln-Wahn) este aeroportul international al celui de-al patrulea oras al Germaniei Köln, si serveste de asemenea Bonn, fosta capitala a... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
0B
PC
FR
W6
U2

Vrei sa afli primul despre lansarea zborurilor directe noi? Aboneaza-te sau urmareste-ne pe Facebook.com/ZborDirect si fii la curent cu ultimele si cele mai importante noutati din lumea calatoriilor si a aviatiei.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular