Cu 2 zboruri directe mai mult in Bacau, si 2 mai putin in Iasi

Zboruri directe noi din Bacau spre Munchen si Koln

Dupa mai mult de 10 ani de operatiuni se suspenda zborurile din Iasi spre Munchen si Koln. Blue Air mizeaza in continuare pe aeroportul din Bacau - proaspat renovat si cu o capacitate mai mare.

Cursele aeriene Iasi - Koln si Iasi - Koln sunt suspendate incepand cu noiembrie 2020, in continuare pasagerii pot sa zboare cu escala sau direct din/spre Bacau.

Zborurile noi din Bacau vor fi operate conform programului de mai jos.

Zboruri directe noi din Bacau

Itinerariu Start Zile
Bacau - Munchen 15 Decembrie Marti, Vineri
Bacau - Koln 21 Decembrie Luni, Joi

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate suferi modificari ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului corespunzator.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bacau ⇄ Munchen
Blue Air Bacau 05 Apr 22 0B 2985 Direct Blue Air Munchen 12 Apr 22 7 zile Direct de la €164 Verifica pretul

Informatii aeroporturi

Munich MUC

Munchen MUC
Aeroportul din Munchen (german: Flughafen München) este aeroportul international din Munchen, capitala Bavariei. Este cel de-al doilea aeroport cel mai aglomerat din Germania in ceea ce priveste traficul de pasageri dupa aeroportul Frankfurt si ce... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
EI
BT
AC
A3
SU

Cologne CGN

Koln CGN
Aeroportul Bonn din Köln (german: Flughafen Köln / Bonn „Konrad Adenauer”, cunoscut si sub numele de Flughafen Köln-Wahn) este aeroportul international al celui de-al patrulea oras al Germaniei Köln, si serveste de asemenea Bonn, fosta capitala a... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
EW
XR
0B
OS
3O
Aboneaza-te la buletinul nostru si fii primul care va afla despre cele mai importante noutati despre zboruri directe si bilete de avion, conditii de calatorie si tot ce trebuie sa stii pentru calatoria ta.