Blog | Cu 2 zboruri directe mai mult in Bacau, si 2 mai putin in Iasi

Zboruri directe noi din Bacau spre Munchen si Koln

In Octombrie 2020 Aeroportul din Bacau mai obtine doua zboruri directe spre aeroporturi majore din Germania - Koln (Cologne-Bonn) si Munchen.

Aceste lansari au loc pe fundalul reducerii operatiunilor companiei romanesti in Iasi, rutele spre aceleasi destinatii urmand sa fie scoase complet incepand cu sezonul de vara 2021.

Zborurile noi vor fi operate conform programului de mai jos.

Zboruri directe noi din Bacau

Itinerariu Start Zile
Bacau - Munchen 2 Octombrie Marti, Vineri
Bacau - Koln 1 Octombrie Luni, Joi

Program modificat Iasi spre Koln si Munchen

Incepand cu 1 Octombrie zborurile directe Iasi - Koln si Iasi - Munchen vor fi operate conform urmatorului program

Itinerariu Sfarsit Zile
Iasi - Munchen 25 Martie 2021 Joi
Iasi - Koln 26 Martie 2021 Vineri

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate suferi modificari ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului corespunzator.

Informatii aeroporturi

Munich MUC

Munchen MUC
Aeroportul din Munchen (german: Flughafen München) este aeroportul international din Munchen, capitala Bavariei. Este cel de-al doilea aeroport cel mai aglomerat din Germania in ceea ce priveste traficul de pasageri dupa aeroportul Frankfurt si ce... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene

Cologne CGN

Koln CGN
Aeroportul Bonn din Köln (german: Flughafen Köln / Bonn „Konrad Adenauer”, cunoscut si sub numele de Flughafen Köln-Wahn) este aeroportul international al celui de-al patrulea oras al Germaniei Köln, si serveste de asemenea Bonn, fosta capitala a... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene

Vrei sa afli primul despre lansarea zborurilor directe noi? Aboneaza-te sau urmareste-ne pe Facebook.com/ZborDirect si fii la curent cu ultimele si cele mai importante noutati din lumea calatoriilor si a aviatiei.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.