Blog | Noi zboruri directe spre Amsterdam - de 4 ori mai ieftine!

Noi zboruri directe spre Amsterdam

Incepand cu luna Septembrie 2020 Blue Air lanseaza noi rute directe din Bucuresti spre Amsterdam. Noutatea cea mai mare si mai buna pentru calatori este insa nu doar faptul lansarii propriu zise dar preturile la bilete.

Preturile la bilete pentru noile zboruri pornesc de la 20 euro - adica de 3-4 ori mai ieftin decat preturile concurentilor - Tarom si KLM. Amsterdam nu este tocmai cea mai ieftina destinatie de vacanta iar noile preturi vin sa compenseze din cheltuielile turistilor in capitala Tarilor de Jos.

Daca pana acum, calatorii, care doreau sa zboare spre Olanda ieftin, o puteau face doar spre Eindhoven iata ca situatia se schimba complet. 

Orar zboruri directe noi

Ruta noua Bucuresti - Amsterdam va fi operata incepand cu 4 septembrie 2020 - zilnic.

Zborul tur cu numarul 0B199 va pleca la ora 08:20 si va ajunge in Amsterdam la ora 10:20 (ore locale pentru fiecare aeroport).

Zborul retur cu numarul 0B200 - va pleca din Amsterdam la 11:10 si va sosi in Bucuresti la 15:10 (ore locale pentru fiecare aeroport).

Oferte bilete de avion spre Amsterdam

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Amsterdam
Blue Air Bucuresti 09.10.2020 0B 199 Direct Blue Air Amsterdam 12.10.2020 3 zile Direct de la €61 Verifica pretul

Oferte de cazare in Amsterdam

Informatii aeroporturi

Bucharest OTP

Bucharest OTP
Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai aglomerat aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) nord de centrul orasului Bucuresti. In prezent, este unul dintre cele doua aeroporturi care dese... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene

Amsterdam AMS

Amsterdam AMS
Aeroportul Amsterdam Schiphol, cunoscut informal ca Aeroportul Schiphol (in olandeza: Luchthaven Schiphol, pronuntat), este principalul aeroport international al Olandei. Acesta este situat la 9 kilometri (5,6 mile) sud-vest de Amsterdam, in munic... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri