Blog | Zboruri directe noi din Bacau, inclusiv 2 zboruri interne

Zboruri directe noi din Bacau

Dupa ce Wizz Air a anuntat lansarea a 12 zboruri din Bacau, iata ca si Blue Air decide sa revina cu mai multe zboruri, inclusiv 2 zboruri interne.

Noile zboruri Blue Air incep sa fie operate imediat dupa terminarea lucrarilor de modernizare a Aeroportului George Enescu.

Zborurile spre Bucuresti si Madrid au mai fost operate anterior fiind suspendate din cauza gradului de incarcare al aeronavelor redus. Celelalte 5 zboruri sunt lansate in premiera, spre unele dintre cele mai importante destinatii si noduri de transport din Europa - Barcelona, Paris, Atena si Larnaca.

Zboruri directe interne din Bacau

Itinerariu Start Zile
Bacau - Bucuresti (relansat) 2 Octombrie Luni, Miercuri, Vineri, Duminica
Bacau - Cluj-Napoca 1 Octombrie Marti, Joi, Sambata
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bacau ⇄ Cluj-Napoca
Blue Air Bacau 10.11.2020 0B 2103 Direct Blue Air Cluj-Napoca 17.11.2020 7 zile Direct de la €33 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bacau ⇄ Bucuresti
Blue Air Bacau 06.11.2020 0B 2102 Direct Blue Air Bucuresti 09.11.2020 3 zile Direct de la €23 Verifica pretul

Zboruri directe internationale noi din Bacau

Itinerariu Start Zile Zboruri concurente
Bacau - Larnaca 4 Octombrie Miercuri, Duminica Wizz Air
Bacau - Paris 3 Octombrie Sambata  
Bacau - Atena 3 Octombrie Miercuri, Sambata  
Bacau - Barcelona 4 Octombrie Miercuri, Duminica  
Bacau - Madrid (relansat) 2 Octombrie Marti, Vineri  

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate suferi modificari ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului corespunzator.

Conform programului valabil la data publicarii (16.08.2020) zborurile noi vor fi operate doar in luna Octombrie 2020. Alte date ulterioare urmeaza sa fie anuntate.

Bacau BCM

Bacau BCM
Aeroportul Bacau este un aeroport international situat la 5 km distanta de centrul orasului Bacau. Aeroportul a fost mult timp baza pentru Blue Air, aceasta fiind singura companie care opera zboruri programate. Incepand cu Octombrie 2020 Aeroportu... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene

Vrei sa afli primul despre lansarea zborurilor directe noi? Aboneaza-te sau urmareste-ne pe Facebook.com/ZborDirect si fii la curent cu ultimele si cele mai importante noutati din lumea calatoriilor si a aviatiei.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.